Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Bas Uijlings is NIKON ambassadeur

Bas Uijlings is NIKON ambassadeur

Bas Uijlings is NIKON ambassadeur

Het is géén geheim dat Bas opgegroeid is met Nikon, een van de grootste cameramerken die de wereld heeft. Doordat de opa’s en vader van Bas altijd met Nikon hebben gewerkt heeft hij leren fotograferen met dit merk camera’s en dit is heel vanzelfsprekend. De plek van bepaalde knoppen, menu structuur en het allerbelangrijkste de kwaliteit en consistentie van de beelden. Toen Bas met fotografie de eerste commerciële opdracht heeft binnen gehaald wist hij dat apparatuur het aller- allerlaatste is waar je op kunt bezuinigen. Goed gereedschap is de basis van een mooi eindresultaat en de topmodellen camera’s kosten een flink fortuin. Een gemiddelde body kost op dit moment zo’n € 7.000 en op iedere bruiloft komen we met een minimum van 4 van deze camera’s zodat we zeker weten dat als er eentje uitvalt, we altijd door kunnen gaan. Alleen het resultaat telt aan het eind van de opdracht en dat is ook het enige wat de klant na jaren nog van kan genieten. De momenten die zo kort duren en waar je eeuwig van wilt genieten, eve in de tijdmachine terug naar dat moment… Wij realiseren dat graag!

 

 

Doordat de werkwijze, resultaten en aanpak van Bas anders is dan vele collega’s valt hij op. Uitzonderlijk hoge kwaliteit beelden tijdens soms extreme omstandigheden. Bruiloften in de sneeuw, in een bloedhete woestijn en zelfs foto’s die 5 meter onder water in de zee worden gemaakt… Bas weet als geen ander creatieve beelden te maken en gebruikt zijn apparatuur tot het maximaal mogelijke. Hierbij vertrouwt hij door de jarenlange en zelfs generaties ervaring met Nikon op de apparaten van dit merk. Hij is er heel enthousiast over en deelt het liefste zijn ervaringen en resultaten met collega’s in de markt.

Met trots mogen wij dan ook het nieuws delen dat Bas officieel Nikon Ambassadeur is geworden. Dit betekent dat hij in een vroeg stadium met de nieuwste apparatuur aan de slag kan zodat hij deze kennis en beelden kan delen met collega’s.

Dit is wat de internationale website van Nikon zegt over ambassadeurs:

Ga naar nikon.nl voor meer informatie over het merk.