Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Bas Uijlings spreker op congres over ondernemen in fotografie

Bas Uijlings spreker op congres over ondernemen in fotografie

Bas Uijlings spreker op congres over ondernemen in fotografie

4 juli staat in het teken van “Ondernemerschap als Fotograaf” – Bas Uijlings spreker op congres over ondernemen in fotografie

De Masters of Wedding Photography organiseert deze seminar voor alle fotografen (niet alleen trouwfotografen) die interesse hebben hoe ze hun bedrijfsvoering naar een hoger niveau kunnen tillen. Succesvol zijn als fotograaf hangt namelijk niet alleen af van je kwaliteiten en technieken met de camera, maar grotendeels ook van je kwaliteiten als ondernemer.

Over Bas Uijlings

Hij noemt zich in de eerste plaats ondernemer en daarna pas fotograaf. Het winnen van de titel “Trouwfotograaf van het jaar 2017” bij de Dutch Wedding Awards was een van zijn doelstellingen die nu behaald is. Na jarenlange ervaring in ICT, Management, Marketing en Sales is Bas gaan fotograferen omdat hij dat veel leuker vond en iets wilde toevoegen aan het leven van iemand anders. Niet alleen iets wat hij kan, maar ook wat hij geweldig leuk vind om te doen!

Bas Uijlings zal als spreker op dit congres over ondernemen in fotografie vertellen hoe hij werkt, wat zijn werk bijzonder maakt en hoe hij zijn dromen realiseert.

Lijkt het je leuk om hierbij aanwezig te zijn? Koop je ticket via Eventbrite:

Bas Uijlings spreker op congres over ondernemen in fotografie

Wil je alles leren over ondernemen als fotograaf en je kunt niet bij dit seminar zijn? Je kunt ook meedoen met de 3 daagse masterclass INTENSE. Dit jaar zal Bas met zijn team naar Ibiza reizen om je daar 3 dagen lang te inspireren over ondernemen, fotografie, bewerken en communicatie met je klant. Voor, tijdens en na de trouwdag. Ook zal er een bruidspaar aanwezig zijn waarmee jullie gaan werken.

Klik hier voor meer informatie over Masterclass INTENSE

Bas Uijlings spreker op congres over ondernemen in fotografie

Overige sprekers tijdens dit evenement:

Sven van OphemOnline marketing

Als oprichter van HA! Online Marketing bureau bedient Sven het MKB en zzp-ers in hun online Marketing strategie en uitvoering. Met af en toe een blog schrijven en een wordpress plugin voor SEO optimalisatie kom je tegenwoordig niet meer op de eerste pagina van Google. Sven gaat in zijn presentatie vertellen welke stappen tegenwoordig noodzakelijk zijn om goed gevonden te worden door je doelgroep en welke tools je verder kan inzetten om meer betaalde klanten te krijgen.

Ashvin Ghisyawan & Isabelle Hattink – Album & After Sales

Deze twee toppers staan vaker samen op het podium voor een seminar. Hoewel Ashvin en Isabelle niet samen fotograferen, twee verschillende stijlen hebben en ook hun aftersales traject anders aanpakken, kunnen ze juist daarom heel goed vertellen dat er niet maar 1 manier is om veel rendement uit je aftersales te halen.
Door middel van concrete voorbeelden zullen zij laten zien dat iedereen zijn omzet kan vergroten door middel van aftersales.

Alice Mahranbookings via social media

Met meer dan 10K aan Instagram followers en 6000+ Facebook pagina likes weet Alice wat zij aan het doen is op social media. In haar presentatie zal deze Fine Art fotografe duidelijk maken dat er meer nodig is dan af en toe een foto plaatsen om via social media veel aanvragen voor opdrachten te krijgen.

Christiaan de GrootFacebook Advertenties

Als co-founder van de Masters heeft Christiaan het afgelopen jaar een intensieve Facebook Marketing & Advertentie opleiding gevolgd, bedoeld voor ondernemers met de wil om te groeien. Tijdens zijn presentatie zal hij een samenvatting geven van de belangrijkste punten waar je aan moet denken als fotograaf als je gaat adverteren op Facebook, je omzet wil vergroten en alles goed meetbaar wil maken.

Wouter DuinisveldTriatlon loper & harttransplantatie ontvanger

In 2006 was zijn droom om een Ironman triatlon te finishen. Dat zelfde jaar verwoestte een virus zijn hart. Hij is meermalen gereanimeerd en leefde met een kunsthart totdat hij uiteindelijk een nieuw hart kreeg. Na een lange revalidatie periode is hij nu meervoudig Ironman finisher, atleet in een professioneel triatlon team, vader van twee kinderen, ambassadeur van de Donorstichting en de Hartstichting, schrijver en spreker. Wouter spreekt over passie voor het leven, het omgaan met tegenslagen, doorzettingsvermogen, samenwerken, grenzen verleggen, ondernemen vanuit je hart en het behalen van onbereikbare doelen. Zijn verhaal zal een grote inspiratie zijn voor iedereen die wil groeien, doelen stelt en tegenslagen te verwerken krijgt.

(Header image by Martijn Roos)