Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Bruidsfoto Award 2020!

Bruidsfoto Award 2020!

De Bruidsfoto Award 2020 genomineerden zijn weer bekend gemaakt en ook dit jaar zijn we er weer bij! Voor het 7e jaar op rij behoren wij tot de beste bruidsfotografen van Nederland volgens de jury van de BruidsFoto Award 2020 en wat zijn we daar trots op!

Er is een mogelijkheid om te stemmen op onze foto, maar dat gaan we niet actief promoten. Dan zou het namelijk een wedstrijd worden “wie kent de meeste mensen die willen stemmen” en daar geloven wij niet in.

De bruidsparen, aanstaande bruidsparen en vrienden daarvan die op de genomineerden van de Bruidsfoto Award 2020 gaan stemmen zullen namelijk toch wel op onze foto stemmen als ze deze mooi vinden. En dát is de bedoeling van die wedstrijd. ;-)

Bruidsfoto Award 2020

Deze foto hebben we trouwens gemaakt in de “Metaal Kathedraal” in hartje Utrecht, voor ons een echte klassieker die we al vele malen hebben mogen maken voor onze bruidsparen. We proberen écht altijd iets nieuws te maken, maar iedere keer als we hier zijn vraagt het bruidspaar of we toch “die ene foto” ook voor hen willen maken…

Omdat we voor iedereen unieke beelden proberen te maken zullen we dan ook altijd ons uiterste best doen om het beeld wéér te verbeteren. Een perfecte symmetrie, het contrast tussen het oude pand en het bruidspaar en creatief met kwaliteits flitsers waardoor er een prachtige detaillering in het plafond is ontstaan. Waarschijnlijk is dát wat de jury van de Bruidsfoto Award 2020 opgevallen is en ons daarom genomineerd heeft.

Kende je ons nog niet? In de afgelopen jaren hebben we praktisch alle Europese fotografie awards mogen behalen en we staan nu voor het 2e jaar op rij tussen de allerbeste van de wereld.
Het is allemaal écht ongelofelijk, wat een waanzinnig succes!!

PortfolioCheck beschikbaarheidBeyond Wedding Shoot