Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Bruidsfotografie Kasteel Dussen

Bruidsfotografie Kasteel Dussen

Bruidsfotografie Kasteel Dussen

Op 18 september waren we al heerlijk vroeg op weg voor de bruidsfotografie Kasteel Dussen. Daar trouwde die dag een prachtig paar…

September is een heerlijke maand om te fotograferen. Het prachtige najaarslicht zorgt voor verrassende effecten op foto’s. En wat had deze prachtige dag een mooie luchten in petto! Het is met bruidsfotografie bij iedere bruiloft een uitdaging om de verwachtingen te overtreffen en die gaan we graag aan! :-)

“I never made promises lightly
And there have been some that I’ve broken
But I swear in the days still left
We’ll walk in fields of gold
We’ll walk in fields of gold..”

In het Zuid-hollandse Strijen kwamen alle gasten bijeen bij het huis van de bruid. De bruidegom haalde zijn bruid op voor een foto moment bij het Brabantse Kasteel Dussen. We komen niet zo vaak in het Land van Heusden en Altena, maar oooh wat kun je daar prachtige beelden maken! En ook in het natuurgebied erom heen. Prachtige sfeerbeelden van Wouter en Moniek tussen het riet. Met champagne in de hand, genietend van elkaar. En met hun hun eigen klassieke witte kever als trouwauto. Heerlijk!

De ceremonie
In de namiddag begon de ceremonie op Kasteel Dussen. Het geheel was een genot voor het oog. Aan alle details was gedacht op kasteel Dussen. Mooie bloemetjes in de haren van Moniek, maar ook aan de stoelen in de trouwzaal. Sfeerverlichting in de ruimtes. En zelfs een gitarist die het geheel muzikaal verbond. Vaker hebben we gezien dat kinderen of zelfs dieren de trouwringen brachten, maar bij deze bruiloft in kasteel Dussen bracht oma de ringen. De liefde die je dan ziet tussen mensen is echte liefde. Al ben je jong of oud, de liefde verbindt altijd!

Buiten stond iedereen al met bellenblaas klaar om het kersverse bruidspaar te begroeten. In het namiddagzonnetje werd de champagne ontkurkt en een geweldige gestapelde vanillecake aangesneden. We maakten nog wat gave foto’s met de vrienden van het bruidspaar. Dat werden heerlijke spontane beelden van enthousiaste gasten, ze geven precies de sfeer zoals deze was.

Tussen 18:00 uur en 20:00 uur vond het diner plaats op de binnenplaats van Kasteel Dussen. Een informele barbeque met verse groentes, grote vlammen, heerlijke kruiden en mooie stukken vlees. Het bruidspaar genoot zichtbaar van alle aandacht, ontroerende speeches en het knapperende haardvuur.

Waanzinnig feest!
De dag op kasteel Dussen sloten we knallend af met een waanzinnig feest onder leiding van DJ Patrick Nobbenhuis van SkyFly. Handen gingen de lucht in, voetjes gingen van de vloer. En dat is zoals SkyFly het zelf ook graag ziet en op haar website vermeldt; alles is mogelijk, behalve een lege dansvloer!

Tijdens het feest speelde natuurlijk weer een Same Day Edit slideshow op onze beamer en de gasten waren verbaasd, dit hadden ze niet eerder gezien. :-)
Het is heel dankbaar om de Bruidsfotografie bij Kasteel Dussen te verzorgen!

 

Bruidsfotografie Kasteel Dussen - De bruiloft van Moniek en Wouter

Aan het einde van de avond pakten we zeer voldaan onze koffers en gingen huiswaarts. In de auto lieten we de dag nog even de revue passeren. Het was weer een topdag om erbij te schrijven in onze lange reeks van bruidsfotografie!

Wil je meer zien? Kom gezellig langs!
Neem contact op