Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Trouwfotografie Landgoed Rhederoord

Trouwfotografie Landgoed Rhederoord

Trouwfotografie landgoed Rhederoord

Vandaag mochten we richting landgoed Rhederoord voor de huwelijksdag van Kim en Giel. Het landgoed dat later in 2015 gekozen zou worden als winnaar “Beste trouwlocatie 2015”. Een geweldige mooie trouwlocatie in Rheden, omgeven door het Nationaal Park Veluwezoom. Een feest om daar als fotograaf te werken.

Kim en Giel groeiden als kinderen vlakbij elkaar op maar pas later kregen ze elkaar in de gaten en sprong de vonk over. Een liefdesrelatie volgde en op 25 september was hun grote dag!

“I’ll put you in front of me
So everybody can see
My love, this is my love
I know that I’ll be alright
As long as you are my guide
My love, this is my love”

Al vroeg haalde Giel zijn mooie blonde Kim op. Met hun witte oldtimer reden ze richting landgoed Rhederoord om daar samen met hun familie en vrienden een geweldige dag te gaan beleven. Op het groene landgoed werden we omringd door oude bomen, heuvelachtig landschap zelfs de zon kwam er nog eventjes doorheen. We hebben prachtige beelden kunnen maken van dit te gekke stel met soms wel een bijzondere wens. Kim wilde persé met de koeien op de foto en ze klom daarvoor in haar enorme trouwjurk zelfs over het prikkeldraad! Wat een heerlijk hilarisch moment en juist die spontane acties worden geweldige herinneringen voor later. Ze laten zien wie je bent in je doen en laten en dat is wat wij het liefste vast leggen.

De intieme ceremonie vond buiten plaats op landgoed Rhederoord. Prachtige witte stoeltjes stonden klaar voor de gasten. Een een zangeres vulde de buitenlucht met haar zang. Een gedicht van het nichtje van Kim en niet te vergeten aandacht voor de overleden vader van Giel. Er werd speciaal een kaars voor hem aangestoken, zodat hij er toch een beetje bij was. Geluk en verdriet liggen op zo’n dag dicht bij elkaar en dat mag ook!

Na de plechtigheid lieten Kim en Giel duiven en ballonnen op als teken van hun liefde voor elkaar! De rozentaart werd aangesneden en de champagne vloeide rijkelijk. Aan het einde van de dag maakten we een prachtige slideshow, een Same Day Edit. Zo konden we gezamenlijk deze ontspannen en geweldige dag op landgoed Rhederoord afsluiten! Tot de volgende keer!

 

Bruiloft op Landgoed Rhederoord - De Steeg. De trouwfotografie van Kim en Giel