Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Bruidsfotografie Kasteel Marquette in Heemskerk

Bruidsfotografie Kasteel Marquette in Heemskerk

Bruidsfotografie Kasteel Marquette in Heemskerk

We reizen de hele wereld over voor bruiloften en afstand is nooit een probleem, al moesten we voor deze bruiloft wel  wat vroeg opstaan. :-) De dag begon in Zwaag waar Marieke na het werk van de visagiste en kapster aangekleed werd en in spanning afwachtte tot haar Jurre haar kwam halen.

Om na de ceremonie bij de gasten te kunnen blijven had ook dit bruidspaar besloten om eerst naar een mooie locatie te gaan voor wat ontspannen foto’s. Eerst een paar foto’s in de haven van Hoorn en aangezien ze zouden trouwen bij Kasteel Marquette in Heemskerk lag de tweede locatie voor de hand en werd de BMW Z4 van Jurre in volle vaart die kant op gestuurd.

De bruidsfotografie Kasteel Marquette  heeft altijd iets bijzonders en om op tijd weg te zijn van de locatie voordat alle gasten aan zouden komen zijn we een stukje het bos in gereden. Hier kon Jurre zich nog even uitleven met zijn BMW, voor het eerst dat ik een driftende trouwauto kon vastleggen!

Bruidsfotografie Kasteel Marquette in Heemskerk Bruidsfotografie Kasteel Marquette in Heemskerk

 

Nadat alle gasten op de locatie aangekomen waren kon het bruidspaar een mooie entree maken. De trouwceremonie werd erg emotioneel en een heel bijzonder moment. Na de ceremonie was er een geweldig mooie taart en bubbels, perfect verzorgd onder leiding van Mirella van Kasteel Marquette in Heemskerk.

Hierna vertrokken we met alle gasten in de richting het kerkje in het centrum van Heemskerk voor een kerkelijke bevestiging. Toen de dienst afgelopen was is iedereen weer naar Kasteel Marquette gegaan voor wat groepsfoto’s en een heerlijk diner. Ook hebben we met de drone nog wat opnamen gemaakt vanuit de lucht van het kasteel, de gasten en natuurlijk het bruidspaar.

Tijdens het diner hebben we zoveel mogelijk ontspannen portretten gemaakt van de aanwezige gasten, uiteraard niet met volle mond. ;-) Zonder dat de gasten ons opmerken kruipen we tussen de tafels door en weten we de juiste momenten te pakken en kunnen we de sfeer van het diner geweldig mooi vastleggen!

Geniet van de herinneringen en jullie waanzinnig mooie album!