Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Trouwfotograaf Landgoed Duin en Kruidberg

Trouwfotograaf Landgoed Duin en Kruidberg

Trouwfotograaf Landgoed Duin en Kruidberg – de bruiloft van Heleen en Tom

We waren op de huwelijksdag van dit geweldige stel aanwezig als trouwfotograaf op Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort. Een waanzinnig mooie dag die eerder begon in Parijs.

“Ik zeg bonjour, mon amour
Mademoiselle, tu es tres belle!”

Met deze woorden begon het sprookje van Heleen en Tom. Eerst met de loveshoot in Parijs en later het huwelijk op landgoed Duin en Kruidberg.

 

Loveshoot in Parijs

In de lichtstad vroeg Tom zijn prachtige bruid ten huwelijk en wij mochten erbij zijn om dat waanzinnige moment op beeld vast te leggen. Samen slenterden we door de straten van Parijs en maakten we prachtige plaatjes. Heleen zei JA tegen haar prins en op 20 september 2015 was de grote dag!

De locatie Kasteel Duin en Kruidberg in nationaal park Zuid-Kennemerland sloot naadloos aan op de plek van het aanzoek. Een geweldige locatie waar je als fotograaf gretig van wordt, een liefdevol, enthousiast en super gezellig koppel. Gecombineerd met de idyllische ligging, de sfeervolle omgeving en eeuwenoude bomen van het landgoed Duin en Kruidberg. Dat vraagt om prachtige foto’s en is voor ons als trouwfotograaf een feestje om mee en in te werken.

 

Trouwen op Landgoed Duin en Kruidberg

De huwelijksdag begon vroeg en de voorjaarszon had zin om mee te werken. Om 11.00 uur kwamen alle gasten aan en rond het middaguur begon de trouwceremonie op landgoed Duin en Kruidberg. Wat een verrassing dat de zieke vader van de bruid erbij kon zijn! Haar vader, het JA-woord, de tranen, de kus.

Zoveel mooie beelden als herinnering voor later. Na de ceremonie liepen we samen door de tuinen van het kasteel, de groene omgeving stak prachtig af bij de oud roze jurk van Heleen en het blauwe pak van Tom mooie momenten bij bomen en water, het gevoel van Parijs was weer helemaal voelbaar en zichtbaar op de gezichten van dit intens gelukkige bruidspaar. Twee dagen vol liefde en romantiek op pad met en voor een geweldig bruidspaar en dan wetende dat er nog een “after wedding shoot” aankomt in Oostenrijk. Een rondje Europa!
Elke keer is het weer genieten om een film en prachtige foto’s af te leveren, te zorgen voor een altijd blijvende herinnering. Een herinnering die onbetaalbaar wordt op momenten dat er onverwachte dingen gebeuren in je leven… Beelden om van te genieten!

Onderstaand zie je een compilatie van de beelden die wij tijdens de huwelijksdag aan het begin van het feest al konden laten zien. Zowel de gasten als het bruidspaar waren sprakeloos en dat is precies waar wij het voor doen!

 

Bruidsfotografie Landgoed Duin en Kruidberg, Santpoort - De bruiloft van Heleen en Tom

Ben je benieuwd wat wij voor jullie kunnen doen, of wil je een volledig album inkijken van een ander bruidspaar? Neem contact op voor meer informatie over ons werk en beschikbaarheid en kom gezellig langs voor een vrijblijvende kennismaking. Wij zijn erg benieuwd naar jullie wensen!