Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Bruidsfotografie in Naarden en Hilversum

Bruidsfotografie in Naarden en Hilversum

Bruidsfotografie in Naarden en Hilversum

Na een enorm  toffe loveshoot waren wij in september voor de bruidsfotografie in Naarden en Hilversum, gevolgd door een prachtig feest! Wat was het fijn om getuige te zijn van een prachtig liefdeskoppel en zulke leuke familie en vrienden!

“Voor mij ben jij de liefde
Voor mij
Voor mij ben jij het beste wat er is
En iets meer dan ik zou willen
Je bent alles voor mij”

Bruiloften in de nazomer zijn zo fijn. Veel mensen zijn terug van vakantie en het normale leven begint weer. Voor fotografen gaat die vlieger niet op. Koppels trouwen het hele jaar door, zomer en winter. Heerlijk! En Benk en Fleur genoten in het najaar zelfs van twee dagen feest, liefde en nazomerzon. Het sprookje begon op 3 september in het stadhuis van Hilversum. Daar gaven Benk en Fleur elkaar het ja-woord in aanwezigheid van vele familieleden en vrienden. Een toost werd uitgebracht op de liefde in restaurant Vuur in Baarn en een heerlijk diner volgde als voorproefje voor de rest van het huwelijk.

Beelden en vlinders
Twee dagen later volgde de ceremonie in de kleurrijk versierde Sint Vituskerk in Naarden. De statige Katholieke beelden leken met een glimlach mee te kijken toen vader en dochter de kerk binnenschreden. Geluid en sereniteit leken even bij elkaar te komen in de Sint Vituskerk in Naarden. Benk stond voorin de kerk op zijn aanstaande te wachten om hun huwelijk te laten inzegenen. De liefde kwam terug in de verschillende vormen van muziek. Zangeressen en een violist vulden de ruimte met hun muzikale talenten. Na de ceremonie werden er buiten vlinders opgelaten. Vlinders als symboliek om omhoog te komen en ons te bewegen. Want als je beweegt, dan dans je al.

Het bruidspaar vertrok in hun sportauto richting restaurant Aquavite Naarden. Ook daar ging de muziek verder en traden Tess en Folkert op. Een grote gestapelde hartentaart werd aangesneden en de champagneflessen werden krachtig ontkurkt. Het plaatje klopte aan alle kanten. Dat bleek wel uit de fotoshoot die daarop volgde. Het pittoreske Naarden leende zich uitstekend voor het schieten van de mooiste plaatjes. En met een koppel dat zo straalde als zij kon ook mijn dag niet meer stuk.

Liefde met zand
Na de toost in Aquavite Naarden gingen de gasten naar de feestlocatie in Hilversum. Zandtovenaar Gert van der Vijver stond iedereen op te wachten en liet op miraculeuze wijze zien wat de liefde inhoudt. Dit had ik nog niet eerder gezien en was echt typerend voor Benk en Fleur. Groots, bijzonder en een tikkeltje anders. Het ontbrak aan niets voor de gasten. Life cooking, verse sushi, heerlijke drankjes en een geweldig grand dessert. Tijdens het eten liet ik een slideshow zien die ik al snel tussendoor gemaakt had. Het zorgde voor een sfeerimpressie en een goed startsein voor het grote feest dat volgde. Coverband The Young Beethoven zorgde voor een knallend feest en het vuurwerk maakte een einde aan een fantastische tweedaagse bruiloft waar wij onderdeel van uit mochten maken. Wat een prachtige beelden en film mochten wij maken. Met een gelukzalig gevoel gingen wij weer naar huis om vervolgens een waanzinnig album te maken. Handgemaakt uit Italië, helemaal naar wens van het bruidspaar.
Fotografie huwelijk Amsterdam en Hilversum - De huwelijksdag van Benk en Fleur

 

Ben je benieuwd wat wij voor jullie kunnen doen, of wil je een volledig album inkijken van een ander bruidspaar? Neem contact op voor meer informatie over ons werk en beschikbaarheid en kom gezellig langs voor een vrijblijvende kennismaking. Wij zijn erg benieuwd naar jullie wensen!