Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Trouwen in Aalsmeer bij Westeinder Paviljoen

Trouwen in Aalsmeer bij Westeinder Paviljoen

Trouwen in Aalsmeer bij Westeinder Paviljoen

De keuze voor een bruidsfotograaf is erg persoonlijk en vanzelfsprekend afhankelijk van de stijl en sfeer in de foto’s. Dit bruidspaar ging trouwen in Aalsmeer bij Westeinder Paviljoen en wist al snel dat ze naast budget ook op zoek moesten naar goed passende leveranciers voor een gezellige,  leuke en ontspannen dag.

Op onze site kun je lezen dat wij niet werken zoals een traditionele fotograaf die statische portretten maakt, terwijl jullie hand in hand op een bruggetje staan. Veel liever laten wij jullie intiem samen zijn, genieten van de dag en natuurlijk heel hard lachen! De beelden zullen dan altijd herinneren aan plezierige momenten en die fantastisch mooie trouwdag!

Dit is waar Bas Uijlings voor staat; unieke, bijzondere foto’s. Lees ook eens ervaringen van bruidsparen en bekijk de real weddings met prachtige beelden van allerlei bruiloften. Dit geeft jullie snel een indruk waar wij voor staan. Daarnaast hebben we het afgelopen jaar meerdere internationale wedding awards gewonnen waar we enorm trots op zijn!

Het bruidspaar Rene en Angelique ging op 26 juni van dit jaar Trouwen in Aalsmeer bij Westeinder. Een toffe locatie aan het water en vlakbij Amsterdam. http://westeinderpaviljoen.nl/. Ook hun trouwdag was uniek om vast te leggen. Zo maakte ik samen met Lisen (een van onze vaste 2nd shooters) prachtige foto’s in het Amsterdamse bos. De mooie kleuren waren een lust voor het oog. Het bruidspaar ging daarna per boot naar het Westeinder Paviljoen. Ze trouwden heel romantisch in een kleine intieme setting met alleen hun allerbeste vrienden en familie. Geweldig als mensen keuzes durfen te maken.

Bruidsfotografie bij Westeinder Paviljoen in Aalsmeer

Spreekt ons werk je aan? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking, we zijn erg benieuwd naar jullie wensen!

Neem contact op