Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Opnieuw onderscheiden als Master of Dutch Wedding Photographers

Opnieuw onderscheiden als Master of Dutch Wedding Photographers

Opnieuw onderscheiden als Master of Dutch Wedding Photographers

In de afgelopen maanden hebben we wereldwijd vele prachtige bruiloften mee mogen maken en zowel film als fotografie verzorgd met heel veel blije bruidsparen die de komende 50 jaar heerlijk kunnen nagenieten van datgene wat wij zo leuk vinden om te doen, herinneringen maken! Zo gaaf als je dan ook nog onderscheiden wordt als Master of Dutch Wedding Photographers!!

Soms is er een moment wat zo intens is dat je als kijker kunt voelen wat de persoon in de foto voelt. Zo ook bij dit beeld van het bruidspaar wat tijdens het voorlezen van de trouwgeloften geëmotioneerd raakt. Door de spiegeling op te zoeken in het marmeren altaar van de kapel is dit beeld uniek geworden, een moment wat onmogelijk nogmaals terug zal komen. Dit is een groot voordeel van het werken met meerdere fotografen, wij zijn op twee plaatsen en fotograferen met andere instellingen en een ander doel. Vaak zal mijn second shooter zich op dit soort momenten focussen op de “safe images”, mooie beelden die goed bruikbaar zijn voor het album en het moment laten zien. Hierdoor kan ik mij richten op de “foto’s voor aan de muur”, unieke momenten die op een bijzondere manier vastgelegd zijn en daardoor net iets extra’s hebben.

prijswinnende-bvruidsfotograaf-bas-uijlings-bruidsfotografie
Dat dit een bijzonder beeld van een bijzonder moment is wordt bevestigd door de internationale jury die deze foto bekroonde met “Master of Dutch Wedding Photographers”. De jury bestond dit keer uit: Tyler Wirken, Dennis Berti en Brett Butterstein, stuk voor stuk bruidsfotografen die hun sporen verdiend hebben.

 

Wil je meer zien van ons werk en lijkt het je leuk om kennis te maken?

Neem contact op