Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Trouwen Etten Leur

Trouwen Etten Leur

Trouwen Etten Leur

De planning van je bruiloft is het belangrijkste onderdeel in de aanloop naar de GROTE dag. Waar moet je beginnen? En waar moet je op letten? Als je alles nauwkeurig en op tijd regelt, voorkom je stress en kun je optimaal genieten van je huwelijksdag. In deze blog over trouwen in Etten Leur lezen we over de GROTE dag van Tommy en Alexandra. Zij organiseerden alles op 1 locatie. 

De trouwlocatie, de band en de fotograaf zijn drie hele belangrijke onderdelen op je huwelijksdag. Zonder locatie, geen feest, zonder band of dj geen geluid en zonder fotograaf geen herinneringen. En dat zou eeuwig zonde zijn. Deze zaken worden al vaak in een vroeg stadium geboekt. Uiteraard kan een ceremoniemeester helpen om een draaiboek te maken en belangrijke zaken op een rij te zetten. Maar ook Bas Uijlings fotografie denkt graag met jullie mee over wensen en unieke beelden voor later.

Extra fotograaf
En dan gaat het nu over het huwelijk van Tommy en Alexandra op 25 juni 2016. Zij waren heel duidelijk over hun wensen en wilden alles op 1 locatie; trouwen in Etten Leur. En ook waren ze heel duidelijk over de keuze van een fotograaf. Niet een maar twee fotografen die alles mooi in beeld konden brengen. Geen probleem voor ons. Dat is ons vak! We werken met meerdere fotografen, dus gingen we de 25e juni met 2 fotografen op pad. In de honeymoonsuite legden we de voorbereidingen van de bruid vast op beeld, de first look en een heerlijk ontspannen shoot met het bruidspaar in het Liesbos. Het was echt als een wandeling in het bos, ze konden even volledig ontspannen.

Engelachtig decor
Met alle genodigden gingen we naar de Sint Petrus kerk in Etten-Leur.  Deze neogotische kruisbasiliek uit 1889 vormde een prachtig decor voor een engelachtige ceremonie. Om de ceremonie luister bij te zetten was er achtergrondmuziek van Luizter aanwezig. Luizter is een duo, zangeres met pianist, gespecialiseerd in sfeervolle live achtergrondmuziek op een (f)luistervolume. Live muziek die perfect geschikt is voor: een receptie, diner, bedrijfsopening, jubileum of ceremonie. Kortom al die gelegenheden waar live muziek wel gewenst is, maar niet de boventoon moet voeren. Zie ook: https://luizter.nl

Brabantse boerderij
Trouwen in Etten- Leur bij de Twee Gebroeders. Wie wil dat nou niet? Deze authentieke Brabantse boerderij leent zicht uitstekend als trouwlocatie. De boerderij heeft een bijzondere bouwstijl en een plafond van maar liefst 15 meter hoog. Ideaal voor een tof feest met heel veel gasten! Zie: http://tweegebroeders.net/trouwen voor meer info.

Om 18.00 uur werd er chique gedineerd en daarna volgde het spetterende feest! Er volgde een openingsdans door het bruidspaar en om 24.00 uur sneden zij een heerlijke taart aan om uiteindelijk de dag feestelijk af te sluiten. Trouwen in Etten Leur. Het was mooi! Een topdag en zie hieronder het resultaat! Wij zijn weer trots!

 

Bruidsfotografie Etten Leur

 

Willen jullie meer informatie over onze beschikbaarheid en tarieven?

Neem contact op