Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Trouwen in Nijkerk bij de Roode Schuur

Trouwen in Nijkerk bij de Roode Schuur

Trouwen in Nijkerk – Tijdens je bruiloft wil je vaak net iets anders dan de massa. Unieke details die jouw dag zo bijzonder maken. Bas Uijlings fotografie begrijpt dat als geen ander. Wij denken mee over unieke, speciale wensen. Onze foto’s zijn niet dertien in een dozijn. Wij willen bruidsparen net even wat extra persoonlijke aandacht geven. Zo ook Marielle en Sander. Zij trouwden op 18 juni 2016. Een dag met onstuimige wolken en af en toe een enorme regenbui, een uitdagend recept voor trouwfotografie in Nijkerk bij de Roode Schuur. Gelukkig hebben wij met ruim 300 bruiloften ervaring en inmiddels echt van alles meegemaakt. Hierdoor kunnen we ook op dit soort dagen onze onderscheidende kwaliteit en unieke beelden leveren.

Trouwen in Nijkerk

Trouwfotografie in Nijkerk

Het oude stadhuis van Nijkerk was de trouwlocatie waarna we naar de Roode Schuur zijn gegaan voor het diner en een knalfeest. Het woord roode zegt het eigenlijk al; rood, de kleur van de liefde. De liefde spatte ervan af toen Marielle en Sander hun trouwbeloften naar elkaar uitspraken en zoontje Lars de ringen kwam brengen.

Trouwfilm

Bij ons is het vanaf 1 januari 2016 ook mogelijk een trouwfilm te laten maken. Elk huwelijk is uniek en wij hebben gemerkt dat er veel vraag is naar videografie als aanvulling op fotografie. Zo kunnen we onze bruidsparen één totaalpakket aanbieden. Hierdoor kun je bijvoorbeeld je trouwbeloftes op je gemak nog eens terugkijken. Ook andere mooie momenten uit je album zie je op de film terug. Alles wordt gemaakt door onze eigen mensen en bewerkt in dezelfde stijl als onze fotografie. Topkwaliteit! Vraag eens naar de mogelijkheden.


Trouwen in Nijkerk

Uniek

De bruiloft van Marielle en Sander was in 1 woord GE-WEL-DIG! Een dag waar we weer prachtige beelden konden maken van het bruidspaar, hun zoontje en de daggasten. Eerst bij het bruidspaar thuis, daarna een fotoshoot bij radio Kootwijk, lunchen in Voorthuizen, de ceremonie bij het stadhuis van Nijkerk en daarna het diner en knalfeest in de Roode schuur! Trouwfotografie in Nijkerk bij de Roode Schuur. Een toffe locatie. We hebben het weer voor altijd vastgelegd! Proost!

Trouwfotografie in Nijkerk bij de Roode Schuur

Gaan jullie trouwen in Nijkerk en hebben jullie interesse in ons werk? Kijk ook eens naar ons portfolio voor een goed beeld van ons kwaliteitsniveau.

Neem contact op