Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Voor de 3e keer genomineerd: Beste bruidsfotograaf van Nederland 2017

Voor de 3e keer genomineerd: Beste bruidsfotograaf van Nederland 2017

Voor de 3e keer genomineerd: Beste bruidsfotograaf van Nederland 2017

Beste bruidsfotograaf van Nederland 2017 – Het zal je maar gebeuren, wordt er aangebeld en er staat iemand voor de deur. Dat gebeurt natuurlijk vaker, maar het gebeurt mij toch niet zo vaak dat er dan een man staat met een rood pak vol met hartjes, bloemen én een glitterend cadeau? Foto- en videocamera’s erbij. Nee, dit is niet normaal!

Ineens dringt het tot mij door, het is vandaag de dag dat de organisatie van de Dutch Wedding Awards op pad is om de genomineerden in het zonnetje te zetten en ze zijn hier om mij persoonlijk te komen vertellen dat wij voor de 3e keer genomineerd: Beste bruidsfotograaf van Nederland 2017!  YES, YES, YES, WHOHOOOO Hoe gaaf!!

Genomineerd: Beste bruidsfotograaf van Nederland 2017

De eerste ronde was al een hele uitdaging want vele wedstrijden gaan alleen over één goede foto. Het is goed te doen om op iedere bruiloft één fantastische foto te schieten, maar wat zegt dat over de kwaliteiten van de fotograaf? Bijzonder weinig.

Wat maakt deze nominatie “Beste bruidsfotograaf van Nederland 2017” nou zo bijzonder?

Deze wedstrijd is dan ook écht anders, heel anders dan andere wedstrijden.Naast een serie van 15 foto’s die we gemaakt hebben op 1 bruiloft moest er werk aangeleverd worden van andere bruiloften om zo een goed beeld te kunnen vormen over de algehele kwaliteit. Ook moest er een enorme lijst met vagen beantwoord worden en inclusief de antwoorden werd dit al gauw 4 bladzijden. Informatie over backup structuren, werkwijze, marketing, bedrijfsvoering etc. etc. Het hele bedrijf wordt doorgelicht en dat maakt echt extra gaaf om nu voor de 3e keer genomineerd te zijn! Dit kan alleen maar betekenen dat we zeer stabiel op hoog niveau werkzaam zijn en blijvend vernieuwend om zo het allerbeste voor onze bruidsparen te kunnen realiseren!

Nu we genomineerd zijn komt een 2e jury ronde waarin ik meer mag vertellen over de samenstelling, doelstellingen, werkwijze en uiteraard mijzelf mag presenteren. Er zal er een keuze gemaakt gaan worden tussen mij en 2 andere top collega’s uit het vak. Het is hoe dan ook gaaf dat ik me voor de 3e keer op een podium mag begeven met 2 toppers en kans op de titel “Beste bruidsfotograaf van Nederland 2017! ”

Wanneer weet je of jij je de Beste bruidsfotograaf van Nederland 2017 mag noemen?

Op 14 februari zal het grote nieuws bekend gemaakt worden tijdens een gala op een nog geheime locatie…. Gelukkig eerst Kerst en Oud- en Nieuw, heerlijk afleiding en gezellige tijd doorbrengen met vrienden en familie. Wij vieren het in ieder geval met heerlijk feestelijke bubbels!

Genomineerd: Beste bruidsfotograaf van Nederland 2017

Wil je meer informatie over de Dutch Wedding Awards 2016-2017? Klik dan hier

Wil je graag in contact met ons komen om te weten te komen wat dit zou kunnen betekenen voor jullie huwelijksdag, of wil je ons gewoon even feliciteren?  ( vinden we leuk  :-D )

Neem contact op