Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Trouwen in Amersfoort bij de Mannenzaal

Trouwen in Amersfoort bij de Mannenzaal

Trouwen in Amersfoort bij de Mannenzaal

Het huwelijk van Lori en Chris ging op 1 juli 2016 als een waanzinnige dag de boeken in.  Een mooie herinnering voor altijd! Zo’n lief stel! Voor hún grote dag kozen zij prachtige locaties. De dag begon met een heerlijk ontspannen shoot in het bos en op de heide bij Leusden. Samen met Eva Janssen (videograaf) hadden we alle tijd om samen met het stel een ontspannen wandeling te maken. Want een shoot bij ons betekent niet met handjes vasthouden op een bruggetje staan, het is letterlijk een wandeling door het bos of over het strand, wij zorgen dat we de romantische momentjes eruit pikken en zo mooi mogelijk vastleggen. Ze hadden besloten om te trouwen in Amersfoort bij de Mannenzaal, een kapel waar je zowel burgerlijk als kerkelijk kunt trouwen. Het feest werd gehouden bij het oude kloostergebouw de Observant, op loopafstand van elkaar en ondanks de fikse regenbuien verliep alles heel ontspannen en gezellig. Improviseren, iets wat iedere goede beeldmaker moet kunnen in de trouwbranche, want ondanks zorgvuldige planning kan er altijd iets onverwachts gebeuren zoals een onweersbui terwijl je de borrel buiten had gepland.

Same day edit slideshow
Wij houden wel van een uitdaging en vrijwel al jullie wensen kunnen wij realiseren op fotografie en film gebied. Waar onze bruidsparen al jaren erg enthousiast over zijn is de same day edit slideshow. Dit is een film van jullie bruidsfoto’s die op de trouwdag vertoont wordt! Wij selecteren op een rustiger moment, bijvoorbeeld vlak voor het diner, alvast de mooiste foto’s van de huwelijksdag. In het geval van Lori en Chris onder andere foto’s van de voorbereidingen, shoot in het bos, trouwen in Amersfoort bij de Mannenzaal, burgemeester Bolsius, de blije kinderen van basisschool ‘Het Startblok’, de aankomst met het bootje, de kerkelijke inzegening, de taart met borrel en wat groepsfoto’s. Deze eerste impressie van de dag vindt iedereen prachtig! Jullie kunnen samen met jullie gasten aan het begin van het feest al genieten van de eerste beelden van de mooiste momenten.

Trouwfotografie Mannenzaal kapel in Amersfoort - De bruiloft van Lori en Chris

Hangmat, film en ondergaande zon
Stel, jullie gaan de volgende dag meteen op huwelijksreis. Wij kunnen dan ook alvast een filmpje maken voor op je smartphone of tablet. Met een cocktail in je hand, liggend in je hangmat kunnen jullie genieten van de eerste beelden, van elkaar en de ondergaande zon. Wie wil dat nou niet? Maar ook kunnen jullie, naast bruidsfotografie een echte trouwfilm laten maken. Met bewegende mensen en geluid ;-)

Ook vinden we het bijzonder leuk om met jullie mee te gaan naar het buitenland, gewoon voor een mooie shoot! Echt, soms horen we dat we echt gek zijn en dat zie ik als een groot compliment want wij willen jullie alle mogelijke keuzes geven. Kijk gerust eens verder op onze site voor meer inspiratie en ideeën, of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Wij horen heel graag wat jullie wensen zijn!

Neem contact op