Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Beste bruidsfotografie 2016

Beste bruidsfotografie 2016

Beste bruidsfotografie 2016

Beste bruidsfotografie 2016! Het jaar waarin wij het maken van trouwfilms echt volledig hebben geïntegreerd in het bedrijf en samen met onze trouwfotografie als professionele beeldmakers een volledige service aan kunnen bieden. Ook hebben we vele duizenden kilometers afgelegd te land, ter zee en in de lucht op weg naar de mooiste locaties in binnen- en buitenland.  Meerdere nationale en internationale onderscheidingen zijn onze kant op gekomen en we zijn voor de 3e keer genomineerd voor de titel: “Beste bruidsfotograaf 2016-2017”.

Nog mooier dan dit alles is de blijdschap en dank van de vele bruidsparen die nog heel lang gaan genieten van de op maat gemaakte exclusieve albums, enorme vergrotingen aan de muur en de momenten die daarbij horen. Door wat wij doen, kunnen zij even in de tijd terug reizen naar dat ene moment op die bijzondere dag… Wat een TOF jaar en wat een TOP team heb ik!!

En dan is hier de slideshow met de beste bruidsfotografie 2016, het hele jaar in slechts 3 minuten, een selectie uit vele duizenden beelden…

 

Het kan eigenlijk niet en we proberen het toch. :-)

Beste bruidsfotografie 2016

Gaan jullie trouwen? Gaaf! Hebben jullie er al over nagedacht hoe je deze dag wilt herinneren? Het is zonde als jullie achteraf spijt krijgen, want die dag eventjes over doen is best lastig… ;-)

Benieuwd hoe wij dit voor jullie aan zouden pakken? Kom eens gezellig langs voor koffie of een lekker wijntje, ik ben heel benieuwd naar jullie wensen.

Neem contact op