Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Genomineerd Bruidsfoto Film Award 2017!

Genomineerd Bruidsfoto Film Award 2017!

Genomineerd Bruidsfoto Film Award 2017!

Eindelijk mogen we het grote nieuws naar buiten brengen, we zijn wéér genomineerd Bruidsfoto Film Award 2017! En dit jaar hebben we zelfs 2 nominaties!! Dit is een van de grootste Nederlandse wedstrijden op foto en film gebied en we zijn dan ook reuzetrots op deze nieuwe nominaties!

Nominatie in de categorie Bruidspaar

De categorie waar normaal gesproken het grootste aantal foto’s op ingestuurd wordt waardoor het nog moeilijker is om genomineerd te worden. We zijn dan ook extra trots op deze nominatie!

Genomineerd Bruidsfoto Film Award 2017

Het verhaal achter deze foto
Dit beeld heb ik gemaakt tijdens een bruiloft in zuid Spanje afgelopen jaar. De ceremonie was aan het einde van de dag en het bruidspaar is getrouwd bij een strandje in een gebied wat het meeste weg heeft van een woestijn. Wilde agave’s, cactussen, wat stenen en zand, heel veel zand.

Overdag was het erg warm geweest met harde wind en we waren op weg naar de locatie waar het diner en feest gehouden zou worden. Een gaaf landhuis in “the middle of nowhere” waar al hun vrienden en familie al naartoe waren gegaan met een bus en auto’s. Wij hadden besloten het stukje van een kilometer te lopen zodat we onderweg nog wat foto’s konden maken tijdens de zonsondergang. Oh, wat een heerlijk ontspannen moment was dit! Superverliefd trok het stel als een magneet naar elkaar toe en liep samen wat vooruit. Ik lag op mijn buik in het nog warme zand om dit beeld te vangen en wist dat ik iets bijzonders had vastgelegd. YES! Wat een gave plaat en dan ook nog bekroond met een nominatie voor de Bruidsfoto en Film Award 2017!!

Nu heb ik jullie stem heel hard nodig om te kunnen winnen, wil je iets voor mij doen? Ga naar de website van Bruidsfoto Film Award 2017 www.BFFA.nl en stem op mijn foto’s en laat je mailadres onderaan deze pagina achter, ik ga een leuke prijs verloten onder alle inzendingen!

Nominatie in de categorie Bruiloft in beeld

Deze categorie is helemaal tof! In deze categorie moeten namelijk 4 beelden ingestuurd worden die van hoog en onderscheidend niveau zijn. Bijzondere beelden die het verhaal van de trouwdag laten zien. De selectie voor beelden is bijzonder lastig omdat je als fotograaf het liefste 25 beelden wilt laten zien. Emotie, humor, actie, liefde en bijzonder lichtgebruik. De jury heeft onze selectie gewaardeerd met een nominatie, waanzinnig!!

Genomineerd Bruidsfoto Film Award 2017Het verhaal achter deze serie

Deze beelden heb ik gemaakt tijdens een bruiloft bij Paviljoen Puur in de buurt van Amsterdam. Het was een dag met zon en regen en we moesten regelmatig eventjes schuilen voor een bui, hierdoor ga je de zonnige momenten extra waarderen. :-)

Deze foto’s laten onze stijl goed zien, ontspannen, gezellig en onopvallend leggen wij bijzondere momenten vast om jaren later opnieuw van te kunnen genieten. Ieder beeld heeft een verhaal van een moment en iedere keer als ik de beelden zie komen ze bij mij weer terug en kan ik het moment voelen, kun je nagaan hoe dit voor het bruidspaar is.

Een geweldige trouwdag met geweldige mensen, superleuke dag en dan zijn we ook nog genomineerd Bruidsfoto Film Award 2017!!

Wil je mij helpen?

Jullie stem heb ik heel hard nodig om te kunnen winnen, wil je iets voor mij doen? Ga naar de website van Bruidsfoto Film Award 2017 www.BFFA.nl, stem op mijn foto’s en laat met je reactie onderaan deze pagina via Facebook eventjes weten dat je gestemd hebt, ik ga een leuke prijs verloten onder alle inzendingen!