Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Trouwen in Zeist en trouwfeest in Den Dolder

Trouwen in Zeist en trouwfeest in Den Dolder

Trouwen In Zeist – De huwelijksdag van Ronald en Melja! Deze prachtige dag begon in het ouderlijk huis van bruid Melja. Tijdens het aankleden en de voorbereidingen hadden de dames al enorme lol. Wat een toffe dag ging dit worden! Het weer was rustig, grauw en windstil. Dat klinkt misschien wat vreemd, maar het is een perfect recept voor hele mooie foto’s! En wat hadden we een geluk dat er zoveel mooi natuur in de buurt was!

Bruidsfotografie Zeist en Den Dolder

Trouwen in Zeist

Samen met het bruidspaar hebben we vooraf bepaald waar we de foto’s zouden gaan maken. Na de fotoshoot hebben we snel even wat gegeten en zijn we naar het stadhuis van Zeist gegaan voor de officiële trouwceremonie van de dag. Een ceremonie die door familie en vrienden begeleid werd, zowel de ceremonie zelf als de muziek was bijzonder mooi. Het werd een hele intieme ceremonie met een lach en een traan.

Trouwen In Zeist Fiat 500 trouwauto

Het diner in Den Dolder

Na de ceremonie zijn we naar het bos gegaan waar een prachtige lodge tent klaar stond. Ook was er een geweldig jazz bandje wat de muziek verzorgde. De volledige catering was geweldig verzorgd door “Lange tafels in het gras”! Een top bedrijf uit Woerden wat op locatie werkelijk fantastische hapjes, drankjes en zelfs een compleet diner verzorgt. Midden in het bos stond een lange tafel opgesteld. Hier konden alle daggasten plaats nemen en werden heerlijk in de watten gelegd. Na het diner was het tijd voor het feest en de DJ! WOW de tent heeft tot in de vroege uurtjes staan schudden. Wat een fantastische dag!

Trouwen In Zeist Bruidsmeisjes rode jurken

Hebben jullie ook plannen om te trouwen in Zeist? Iedere bruiloft is anders en ik ben erg benieuwd naar jullie wensen! Neem nu contact op voor meer informatie over mijn werk en beschikbaarheid.

Fiat 500 trouwauto
Bruidspaar in bos van Zeist
trouwfoto's bos Zeist
Trouwen In Zeist
Trouwen In Zeist emotionele gasten
Trouwen In Zeist bruidspaar
buiten trouwen in Zeist en den dolder
bijzondere trouwschoenen
buiten diner lange tafels in het gras den Dolder
trouwfeest in Zeist en den dolder

Hebben jullie na het zien van deze bruiloft in Zeist en Den Dolder vragen aan ons? Of misschien al ons portfolio gezien en interesse om met ons samen te werken op jullie trouwdag? Check eenvoudig onze beschikbaarheid. Laat onderstaand jullie gegevens achter en we nemen snel contact met jullie op!