Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Beste bruidsfotografie van 2014

Beste bruidsfotografie van 2014

Bij een nieuw jaar hoort natuurlijk een jaaroverzicht, onderstaand zien jullie mijn selectie van de favoriete, mooiste, leukste en beste bruidsfotografie momenten van 2014. In mijn fotografie ben ik altijd op zoek naar mooie lichtval, echte liefde en natuurlijk vooral heel veel plezier!

Het is een kleine greep uit de vele foto’s die ik afgelopen jaar heb mogen maken voor heel veel bruidsparen op verschillende locaties in binnen en buitenland. Iedere huwelijksdag is een bijzonder verhaal en ik geniet van iedere dag die dankzij de bruidsparen en hun gasten altijd bijzonder is. Omdat iedere dag uniek is geniet ik er volop van dat ik van zo dichtbij de meest bijzondere dag van mensen mee mag maken. Ik zie het als een grote eer dat ik herinneringen vast mag leggen en met mijn bruidsfotografie dit soort beelden mag maken. Beelden waar vele jaren later het bruidspaar, familie, vrienden, kinderen en kleinkinderen naar kijken, over praten, om kunnen lachen en misschien zelfs huilen. Zulke mooie momenten in iemands leven vast mogen leggen die veel impact maken, ik ben dolgelukkig dat ik hieraan mee mag werken!

Ben je na het zien van de beste bruidsfotografie van 2014 benieuwd geworden naar meer en lijkt het je leuk een heel album van andere bruidsparen te bekijken?

Wil je contact opnemen? Dat vind ik leuk! Tot snel!