Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Bruidsfotografie Trouwen House of Amsterdam

Bruidsfotografie Trouwen House of Amsterdam

Bruidsfotografie Trouwen House of Amsterdam

Aanvragen krijgen we meestal 1 a 1,5 jaar van te voren, soms langer en soms ook veel korter van te voren! Bij deze bruiloft was het ongeveer 3 weken van te voren! In verband met emigratie naar het buitenland is het huwelijk zeer kort van te voren gepland en gelukkig op een dinsdag in december, die was nog wel vrij. :-)

En wat een leuk bruidspaar! Dit hadden we niet willen missen! Tijdens de eerste ontmoeting was het al snel zeker dat we een bijzonder leuke trouwdag zouden gaan beleven in Amsterdam. Ontspannen, gezellig en lekker los. Super!

De ochtend begon hartje Amsterdam in een mooi pand aan de Amsterdamse grachten waar het stel woont en de bruid zich zou aankleden. Met hulp van haar beste vriendin werd de bruid klaargemaakt voor het aantrekken van de trouwjurk. Dit gaf ons even de gelegenheid voor vastleggen van de schoenen, ringen, luchtje en een sfeerimpressie van alles wat er gaande was. Tijdens de voorbereidingen is er altijd een heerlijke spanning die langzaam opgevoerd wordt naar het moment dat de bruidegom aankomt.

Het moment was daar en de knalgele Jaguar van de bruidegom zou de trouwauto worden, wat een prachtig exemplaar! Doordat we op weg naar een mooie plek voor de foto’s door een tunnel kwamen zag ik mijn kans voor een creatieve manier van vastleggen van dit moois. Poseren bij een auto past niet goed bij onze stijl, een auto hoort te rijden! Op locatie hebben we een koude fles cava opengetrokken om alvast in de stemming te komen en het was niet eens zo heel koud. Het bruidspaar kon heerlijk ontspannen en ze genoten zichtbaar.

Na de shoot in het Amsterdamse Bos zijn we naar “House of Amsterdam” gereden op de Prinsengracht waar we de rest van de dag zouden doorbrengen. Na een intieme trouwceremonie met persoonlijke woorden van de vader van de bruid en uiteraard het JA woord hebben we in de mooie hal wat groepsfoto’s gemaakt. Omdat het in december al vroeg donker is zijn we na de ceremonie naar buiten gegaan voor groepsfoto’s met sterretjes en nog een aantal hele mooie foto’s van het stel in Amsterdam. Dankzij het Amsterdam Lights Festival was er bijzondere verlichting aanwezig die we aangevuld hebben met vuurwerk, dit leverde heel bijzondere foto’s op!

Na de borrel eindigde de dag met een uitgebreid diner voor alle daggasten en 2 weken later is er een geweldig feest gegeven.

Een dag die we niet hadden willen missen, niet alleen heel erg leuk door het gezellige bruidspaar, maar ook fotografisch een hele gave dag!

Hebben jullie trouwplannen of willen jullie meer informatie over trouwen in Amsterdam? Ik help jullie graag! Klik hier en neem contact op voor meer informatie.

Bruidsfotografie Trouwen House of Amsterdam