Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Bruidsfotografie Kasteel Amerongen

Bruidsfotografie Kasteel Amerongen

Bruidsfotografie Kasteel Amerongen – De bruiloft van Richard en Joyce

De dag begon in het ouderlijk huis van de bruid in Amersfoort waar ik tijdens de voorbereidingen en de eerste ontmoeting de eerste foto’s heb kunnen maken. Na de koffie en een emotionele ontmoeting is het bruidspaar met een prachtige witte Rolls Royce richting de tuinen van Kasteel Amerongen gereden. Precies toen we op de locatie aankwamen begon het te regenen. Dit is natuurlijk niet echt ideaal voor mooie romantische en ontspannen foto’s, maar al snel hadden we een mooie plek gevonden om te beginnen met de shoot. Aangezien het dochtertje bijzonder veel houdt van dansen begon ze al snel rondjes te draaien en te springen en ik heb hele leuke foto’s kunnen maken. Alles ging zo ontspannen, heerlijk!

Bruidsfotografie Kasteel Amerongen

Voordat de bomen helemaal nat waren hebben we de oversteek gemaakt van het kasteel richting de hoge bomen die in de kasteeltuin staan, tijd voor een toost met champagne! Na een mooie serie gemaakt te hebben zijn we richting het koetshuis gegaan waar het bruidspaar de gasten kon verwelkomen voor de trouwceremonie. De ontzettend leuke ceremonieel spreekster en Bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand Cora Vonk was vroeg ter plaatse en heeft de ceremonie op een hele leuke manier voltrokken. Rond het JA woord nam de spanning toe en konden zelfs de mannen het niet droog houden, bijzonder intiem en emotioneel.

Bruidsfotografie Kasteel Amerongen - Richard en Joyce

Na de ceremonie was de lucht iets opgeklaard en kon buiten de taart aangesneden worden, vergezeld door champagne een heerlijk moment waar iedereen zichtbaar van genoot. Na de toost hebben we nog wat groepsfoto’s gemaakt rondom het koetshuis waarna we er nog even kort tussenuit gingen om wat foto’s van het bruidspaar en hun dochter te maken. De zon liet zich zelfs zien en dat heeft fantastische foto’s opgeleverd.

Het diner bij Kasteel Amerongen

Toen was het tijd voor het diner, dit vond plaats in het oude hoofdgebouw van Buitenplaats Amerongen. Tijdens het diner heb ik een snelle selectie van overdag bewerkt en het filmpje daarvan staat onderaan dit blog artikel. De wedding clip draaide aan het begin van het feest op de beamer in de feestzaal waardoor de aanwezige avondgasten direct konden meegenieten van alle mooie gebeurtenissen van de dag. 

We zijn inmiddels heel vaak bij Buitenplaats Amerongen geweest en kennen de allermooiste plekjes. Heb je naar aanleiding van dit trouwverhaal vragen? Check ons uitgebreide portfolio of neem direct contact op voor uitgebreide informatie over onze bruidsfotografie Kasteel Amerongen.