Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Trouwen in Amstelkerk in Ouderkerk aan de Amstel

Trouwen in Amstelkerk in Ouderkerk aan de Amstel

Trouwen in Amstelkerk in Ouderkerk aan de Amstel. Het werk voor mij als bruidsfotograaf begon in Baarn bij het ouderlijk huis van de bruid. Er was al een heel aantal vrienden en familie. De kapster was druk bezig om de kapsels van de aanwezige dames er perfect uit te laten zien.

De nagellak werd nog even snel gedroogd en de bruid werd aangekleed met hulp van haar moeder en vriendinnen. Al snel stond Koen voor de deur om zijn aanstaande Anne Fleur op te halen. Na een romantisch moment onder aan de trap, zijn we naar de tuinen van Kasteel Groeneveld gegaan voor het maken van foto’s op een prachtige buitenlocatie. De Audi A8L heeft het bruidspaar als VIPs vervoerd en na de relaxte shoot en heel veel lachen zijn we naar Ouderkerk aan de Amstel gereden waar de Amstelkerk meteen de eindbestemming was voor die dag. Zowel voor de wettelijke ceremonie als het diner wat in de tuinen achter de kerk onder een tentdoek geserveerd werd.

Trouwen in Amstelkerk in Ouderkerk aan de Amstel boottocht
Trouwen in Amstelkerk in Ouderkerk aan de Amstel bloemen dinertafel

Trouwen in Amstelkerk in Ouderkerk aan de Amstel

Toen alle gasten op hun plaatsen zaten kwam als eerste de bruidegom de Amstelkerk binnen met hun dochtertje. Vertederende aaahhh’s klonken door de kerk. Toen was het de beurt aan de bruid, zij werd weggegeven door haar vader en zij kwamen samen door het gangpad. Na de wettelijke ceremonie was het tijd voor taart en champagne, althans dat dacht het bruidspaar. Eerst kwam er nog een artiest die in zijn superkleine bootje “Notendop”. Met een orgel, belletjes en verschillende blaas instrumenten het aanwezige publiek heeft vermaakt.

Na een spontane wals op de steiger aan de Amstel, kon de taart gesneden en het glas geheven worden op het bruidspaar. Aan het eind van de borrel hebben we nog wat groepsfoto’s gemaakt. Met ouders en vrienden waarna het tijd was voor een heerlijke boottocht op de Amstel. Bier, wijn en muziek waren aan boord en de eerste danspasjes werden ingezet, wat een heerlijke sfeer!!

Bruidsfotografie Baarn en Amstelkerk in Ouderkerk a/d Amstel

Bij het aanleggen van de boot, brak de zon door en werden de diner tafels prachtig verlicht door een mooie avondzon. Tijdens het diner heb ik onderstaande Same Day Edit in elkaar gezet. Na een snelle selectie en bewerking zijn dit de eerste resultaten voor het bruidspaar. Toen het bruidspaar de feestzaal in het naastgelegen pand binnen kwam draaide deze show al op de beamer. Hierdoor konden het bruidspaar en hun gasten direct genieten van de eerste terugblik.

Trouwen in Amstelkerk in Ouderkerk aan de Amstel

Uiteraard ben ik gebleven om de openingsdans en de ingestudeerde FlashMob te fotograferen en de DJ’s maakten er direct een echt feest van! Na het gooien van het boeket ben ik rond 23:00 richting huis gegaan. Het was een lange en  supertoffe trouwdag!

Koen en Anne Fleur, het was super gezellig en bedankt voor de heerlijke fles “Vino d’Amore”!!