Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Bruidsfotografie Eemnes

Bruidsfotografie Eemnes

Deze dag begon met de bruidsfotografie in Eemnes bij het ouderlijk huis van de bruid, het aankleden, make-up en ophalen door de bruidegom. De ouders, schoonouders, broers, zussen en vriendinnen waren al aanwezig en zorgde voor een gezellige drukte.
Leo heeft zijn bruid opgehaald met een parelmoer witte Peugeot RCZ en voor de fotoshoot gingen de bruidskindjes ook even mee. Voor de foto’s zijn we naar een sluisje gegaan in de polder van Eemnes, een prachtige omgeving en heerlijk weer! Eindelijk lekker warm en zonnig, genieten!

De kindjes hadden niet echt zin in de shoot en wilden liever naar mamma die meegegaan was met de shoot. Gelukkig heb ik zelf ook kinderen, ben ik gewend met kleine kinderen om te gaan en kon ik snel een filmpje van Bumba aanzetten op mijn iPhone. De kindjes werden even afgeleid van de shoot en ik had ondertussen gelegenheid voor maken van leuke shots. Nadat de kinderen weer met hun moeder mee gingen was er een momentje voor het bruidspaar om samen even te genieten, van elkaar en een heerlijk glaasje champagne natuurlijk!
Aan het einde van de shoot werd de sportauto ingeruild voor een paardenkoets en hebben we een verzoekfoto met een klassiek tintje gemaakt voor het ouderlijk huis van de moeder van Maartje.

Non-printable Bas Uijlings Fotografie (578)

Bruidsfotografie Eemnes

Na de fotoshoot zijn we naar het gemeentehuis van Eemnes gegaan voor de trouwceremonie die uiteindelijk ‘iets’ langer duurde dan gepland. De burgermeester heeft de ceremonie zelf geleid en vertelde vol passie over dit bruidspaar. Hij had zich echt verdiept en maakte er een smeuig verhaal vol humor van!

Tijdens de trouwceremonie verschenen er buiten al enkele tractoren, onderweg naar de kerk werden zij begeleid door collega’s van Leo. Met veel ophef en zwaailichten kwam de stoet aan en werd er een mooie kerk mis gehouden. Na de kerk ging het gezelschap door naar de feestlocatie die prachtig versierd was en waar de eerste gasten al stonden te wachten. Een momentje voor de taart en champagne en natuurlijk de felicitaties!

Toen de gasten aan het diner begonnen heb ik de fotoclip klaar gemaakt en tijdens het begin van het feest draaide deze al op de beamer van de locatie en op mijn eigen beamer.

Na de openingsdans, gooien van het boeket en een sfeerimpressie van het feest ben ik naar huis gegaan, morgen weer een bruiloft! :-)

Bruidsfotografie Eemnes bruidsmeisje
Bruidsfotografie Eemnes kinderdijk
Bruidsfotografie Eemnes
Bruidsboeket Bruidsfotografie Eemnes
Bruidsfotografie Eemnes paard en wagen
Bruidsfotografie Eemnes
Bruidsfotografie Eemnes

Gaan jullie trouwen en hebben jullie interesse in onze bruidsfotografie in Eemnes? Neem contact met ons op.