Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Bruidsfotografie Trouwen Landgoed Rhederoord

Bruidsfotografie Trouwen Landgoed Rhederoord

De bruiloft van Marco en Quirine

Trouwen Landgoed Rhederoord – op een zeer warme zomerdag. De dag begon met 26 graden om 10:00 ’s ochtends bij het Koetshuis van Landgoed Rhederoord. Een prachtlocatie in de buurt van Rhenen en op deze zomerse dag was het voor de bruidegom echt afzien. Toen ik aankwam om foto’s te maken van het aankleden liep hij in een korte broek met een ijshanddoek in zijn nek om een beetje op temperatuur te blijven.

De sfeer was heel ontspannen en gezellig! Er was familie uit Australie en zelfs zij hadden het warm! Allereerst hadden we wat tijd om foto’s te maken van de details, trouwjurk, schoenen, sierraden en natuurlijk aankleden van bruid en bruidegom waarbij ik heen en weer liep tussen de kamers waar bruid en bruidegom zich zouden aankleden.

Trouwen Landgoed Rhederoord

Toen de bruid haar jurk aan had en helemaal klaar was voor de dag, werd de bruidegom eerst naar buiten gebracht. Met een theedoek om zijn hoofd mocht hij buiten wachten tot de bruid daar ook was. De ontmoeting was heel mooi en  emotioneel. De ontlading van het stel was prachtig om te zien! Direct na de ontmoeting zijn we foto’s gaan maken in de tuinen en op het landgoed. Genieten staat echt voorop en met een picknickmand en een fles champagne begon de dag heerlijk ontspannen.

Gezien de weersvoorspellingen hield ik de buienradar goed in de gaten. Toen we ongeveer een half uurtje foto’s hadden gemaakt en samen met de videograaf naar een nieuwe locatie wilden gaan voor een nieuw shot brak er gigantisch onweer los. We zijn snel naar binnen gevlucht en zijn binnen verder gegaan met de shoot. De sfeer in het pand leverde prachtige beelden op met een tikkeltje mafia, precies zoals de bruidegom wilde.

Tijdens de trouwceremonie brak de zon door en dit gaf gelegenheid om de groepsfoto buiten te maken. Ook kon de toost met een mooie speech van de vader van de bruid buiten op de terrassen plaatsvinden. Precies zoals het bruidspaar wilde. Na de borrel werd het tijd voor het diner en heb ik wederom een film van de bruiloft gemaakt, met foto’s die ik eerder die dag gemaakt heb. Het feest werd afgesloten met een knalfeest verzorgd door SkyFly drive in shows, het was een prachtige dag!

Bruidsfotografie Landgoed Rhederoord

Onderstaand een impressie, wil je meer informatie over de mogelijkheden of heb je ook plannen om te trouwen op Landgoed Rhederoord? Klik hier, laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met jullie op!