Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Bruidsfotografie Utrecht bij de Metaal Kathedraal en Boerderij Mereveld

Bruidsfotografie Utrecht bij de Metaal Kathedraal en Boerderij Mereveld

Bruidsfotografie Utrecht bij de Metaal Kathedraal en Boerderij Mereveld

Bruidsfotografie Utrecht

Het is eind april en het is de grote dag voor Hans en Cindy. En wat een heerlijke uitdaging want de buienradar gaf aan dat het koud, winderig en heel nat zou gaan worden. In aanloop naar de bruiloft hebben we overleg gehad over een eventuele binnenlocatie voor de bruidsfotografie in de buurt van Utrecht en al snel kwamen we uit bij de Metaal Kathedraal voor het geval het echt alleen maar zou regenen. De ceremonie, borrel, diner en feest zouden gehouden worden bij Boerderij Mereveld. Lekker warm en droog.

“Als er onweer komt
en als ik dan bang ben
Mag ik dan bij jou?
Als de avond valt
En ’t is mij te donker
Mag ik dan bij jou?”

Het bruidspaar werd opgehaald door maar liefst twee trouwauto’s! Een BMW I8 voor Hans en Cindy en hun 3 kids hadden een eigen Bentley met hun opa als chauffeur!

Metaal Kathedraal Utrecht

Cindy en Hans zijn een prachtig koppel om te fotograferen, heerlijk ontspannen en ze konden echt volop genieten van het moment en elkaar. Het was superleuk om weer een keer voor bruidsfotografie in Utrecht naar de Metaal kathedraal te gaan. In deze mysterieuze kerk konden we onze gang gaan en fantastische beelden maken, want wat was het koud buiten! Een lentedag met 6 graden, wind, regen en hagel, maar dat mocht de pret niet drukken. Soms heb je maar weinig tijd nodig om de mooiste foto’s te maken. In de 14 minuten droge minuten gingen we naar buiten alsof het zomer was. En daarin schoten we geweldige beelden! ;-)

Boerderij Mereveld

In de middag vertrokken we voor de trouwceremonie richting Boerderij Mereveld in Utrecht. Een unieke ligging in Utrecht en een romantische trouwlocatie. Dit jaar zelfs een 4e plek in de verkiezing van populairste trouwlocatie van Nederland. De ceremonie werd geleid door Carina Roemers, een zelfstandig trouwambtenaar die er werkelijk één groot feest van weet te maken. Met een lach en een traan weet ze alle gasten te boeien en zette een geweldige ceremonie neer! De ceremonie werd muzikaal begeleid door live zang door Zangeres OTT en na de ceremonie bij Boerderij Mereveld was het tijd om alle gasten op beeld te zetten en dronken zij met elkaar een borrel om het huwelijk van Hans en Cindy te vieren. Om 18.00 uur begon het walking dinner met de meest heerlijke gerechten en werd de slideshow met de eerste foto’s getoond. Wat was het weer gaaf. Ondanks de regen scheen de zon volop!!

Trouwfotografie Utrecht Metaal Kathedraal en Boerderij Mereveld

 

Meer informatie over onze fotografie?
Neem contact op