Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Winnaar Best Wedding Photography Award 2016

Winnaar Best Wedding Photography Award 2016

Winnaar Best Wedding Photography Award 2016

Deze bijzondere foto mogen we een heel speciale plaats geven, vandaag is deze namelijk uitgeroepen als Winnaar Best Wedding Photography Award 2016 en daarmee krijgt de foto internationale erkenning! We hebben al eerder een prijs gewonnen bij deze internationale bruidsfotografie wedstrijd en ook nu vallen we in de prijzen! De Wedisson Award is een bruidsfotografie wedstrijd die alleen het allerbeste werk van de top fotografen van over de hele wereld onderscheidt door het uitreiken van de award. Van alle inzendingen haalt slechts 5% het tot de top.

winter wedding photography austria destination

Het verhaal achter de foto:

Deze foto is gemaakt in Oostenrijk, het bruidspaar houdt van reizen en ze wilden graag naar een bijzondere locatie om nog een keer met trouwkleding op de foto te gaan. We hebben de loveshoot/pre-wedding shoot van dit bruidspaar in Parijs mogen fotograferen, ze zijn op het waanzinnige Kasteel Duin en Kruidberg getrouwd in Nederland en voor de Trash the dress/After weddingshoot zijn we naar Saalbach-Hinterglemm gereisd. Aangezien dit ook voor ons bijzondere reizen zijn geweest voelt het extra bijzonder om daarmee ook nog eens in de prijzen te vallen.

YESSSS!!!!

Winnaar Wedisson Award!

Zou je het leuk vinden om meer te zien van onze fotografie? Hebben jullie plannen om te trouwen? Naast de supergave bruiloften die wij in Nederland mogen fotograferen vliegen wij enkele keren per jaar naar waanzinnige bestemmingen over de hele wereld om bruiloften vast te leggen. Spreekt onze fotografie jullie aan? Wacht dan niet te lang en neem contact op voor informatie over beschikbaarheid. We ontvangen jullie graag voor een nadere kennismaking!

Neem contact op