Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Trouwfotografie Hilversum en Loosdrecht

Trouwfotografie Hilversum en Loosdrecht

Trouwfotografie Hilversum en Loosdrecht

Het is een mooie zaterdag in mei als er met grote letters in de agenda staat: “Trouwfotografie Hilversum en Loosdrecht”. YES! We mogen weer!! De bruiloft van Linda en Henne! Natuurlijk stond de muziek in de auto lekker hard om wakker te worden! :-)

“Have i told you lately
that i love you
Have i told you
there’s no one else above you
Fill my heart with gladness
Take away all my sadness
Ease my troubles
that’s what you do”

De voorbereidingen

Samen met Frederike ging ik op weg richting Kortenhoef om het aankleden van Linda vast te leggen. Het is altijd een feest om met het zonlicht, dat door de ramen komt, te spelen. Linda werd opgemaakt en ik mocht haar zo in de vroege ochtend vastleggen op beeld. Haar oorbellen, jurk sieraden, de ringen, alles lag klaar voor de grote dag. Om 10.00 uur stond Henne voor de deur om zijn aanstaande vrouw op te halen voor de bruidsreportage in de buurt van Hilversum, oftewel hun grote dag. Samen gingen wij richting Kasteel Boekesteyn in ’s Graveland. Dit rijksmonument heeft prachtige oude bomen en is een natuurgebied waar Linda als kind al kwam.

Rond 13.00 uur vertrok de stoet voor de huwelijksceremonie richting het gemeentehuis van Hilversum. Tussen het gemeentehuis en de kerkdienst door maakten we nog wat foto’s van de familie. Bij de kerk aangekomen werd Linda door haar vader binnengebracht en werd gezongen door de familie van het bruidspaar.

Zomergevoel
Rond 17.00 uur kwamen de gasten aan bij Porto Loosdrecht. Bij deze hippe strandtent kreeg iedereen meteen het ultieme zomergevoel. Een mooi uitzicht over de haven en de Loosdrechtse plassen. Op het dakterras werd er getoost op het getrouwde stel.

Een hip restaurant, leuke gasten en het strandgevoel…..Dan kan een mooie zonsondergang daarbij niet ontbreken. Op de steiger gingen we op zoek naar een mooie plek, dat bleek lastiger dan verwacht want de zon ging onder achter de gebouwen rond de jachthaven, niet ideaal voor een romantische foto. Gelukkig was er iemand die spontaan zijn boot aan heeft geboden om ons naar de meest waanzinnige locatie aan de andere kant van het water te brengen!! Het resultaat is geweldig zoals je zelf kunt zien ;-)

Na dit korte foto moment gingen we met het bruidspaar richting het feest. Alle vrienden van Linda en Henne verrasten hen met een flashmob! Het was een waanzinnige dag die veel belooft voor dit seizoen, heerlijk!!

Trouwfotografie Hilversum en Loosdrecht - de bruiloft van Linda en Henne

Meer informatie over onze fotografie?
Neem contact op