Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Trouwfotografie Vlaardingen Zuid Holland

Trouwfotografie Vlaardingen Zuid Holland

Trouwfotografie Vlaardingen Zuid Holland

Op 27 mei gingen we vroeg op weg voor de bruiloft van Arnee en Wesley. Dit keer mochten we voor de trouwfotografie Vlaardingen Zuid Holland.

We reden eerst naar het huis van de bruidegom Wesley die zich aan het voorbereiden was in Vlaardingen. Met de mannen hadden ze veel lol en daarna zijn we naar bruid Arnee gegaan waar zij met haar zussen en ouders zich voorbereidde. Daar konden we prachtige beelden maken van aanwezige familie en het aankleden van de bruid.

Zon, zee en strand
Het weer was ons goed gestemd. De zon scheen volop! Na de eerste ontmoeting zijn we lekker richting de duinen gegaan voor wat foto’s van het stel samen, een heerlijk moment om nog even samen te zijn en te genieten van elkaar, want eenmaal in de drukte heb je als bruidspaar echt geen moment samen meer.

Even genieten en als aanstaand bruidspaar met de blote voeten over het strand en in het water…

Trouwfotografie Vlaardingen Zuid Holland

Rode loper
Rond 14.30 uur gingen we richting De Viersprong in ’s Gravenzande. De romantische ceremonie vond buiten plaats en de rode loper lag uit voor Arnee en Wesley. Via de rode loper gingen zij zitten op de bank onder de bomen. Een mooie ceremonie en emotionele momenten die versterkt werden door live muziek van vader en broer die met hun gitaar de aanwezige gasten en het bruidspaar vermaakten. Het werd een groot feest!

Rond 15.30 uur werd de champagne ontkurkt en kon er met elkaar getoost worden. Een prachtige bruidstaart werd ook aangesneden. Na de taart hebben we met de daggasten super veel lol gemaakt en foto’s gemaakt met de familie en vrienden.

Slideshow
Voor het diner gingen wij al snel aan de slag met de slideshow. Het is namelijk echt heerlijk om die blije gezichten te zien als je de gemaakte foto’s van de dag al op beamer kan tonen.  Na het diner en een geweldig feest met de nodige feestgangers waren we niet voor het donker thuis… Heerlijk!!1

Meer informatie over onze fotografie?
Neem contact op