Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Trouwen bij Kasteel De Vanenburg in Putten

Trouwen bij Kasteel De Vanenburg in Putten

Trouwen bij Kasteel De Vanenburg in Putten

Yes! De zon scheen weer vandaag. Een prachtige dag om te trouwen. Robin en Geerke gingen op 27 mei trouwen bij Kasteel De Vanenburg in Putten.

Deze locatie, Kasteel De Vanenburg in Putten zijn we erg goed bekend. Als vaste leverancier worden we aanbevolen door het Kasteel en zijn we er met vele evenementen aanwezig. De omgeving is waanzinnig evenals de locatie, mogelijkheden, de catering en helemaal bovenaan, het personeel.

De dag begon al vroeg. Om 07.00 uur reden we richting Genemuiden, naar het huis van de ouders van de bruid. Een mooie bruid met krullen stapte in haar witte kanten jurk. Haar bruidegom stond om 09.00 uur op de stoep met zijn zilverkleurige Porsche 356 Speedster, een klassieker! Ook Robin zag er gaaf uit in zijn donkerblauwe pak. Samen gingen we op weg naar Kasteel De Vanenburg.

Mooie beelden
Voordat de ceremonie begon konden we een paar mooie beelden maken bij het water. Een prachtige groene omgeving, het voorjaar en een prachtig bruidspaar zorgen voor de mooiste momenten. Echte liefde die er vanaf spat!

Getuigen
Aan het einde van de ochtend was het zover en kon de ceremonie beginnen. Een heerlijke buitenceremonie in de Kasteeltuin bij een prieeltje wat voor de gelegenheid versierd was. De emotie was duidelijk aanwezig, wat maakt trouwen toch een grote impact op mensen en wat is het bijzonder dat wij er zo dichtbij zijn.

Na de ceremonie en een heerlijke luxe lunch gingen we op weg naar het kerkje op het terrein van Kasteel De Vanenburg. Hier hebben ze de liefde nogmaals bezegeld en om 15.00 uur werd de grote bruidstaart met rozen aangesneden en dronken de gasten een fris glas bubbels, en dat mocht ook wel want het kan goed warm zijn in mei. Nee, wij drinken helemaal niets natuurlijk! ;-)

Met het bruidspaar zijn we er toen nog even op uit gegaan voor wat foto’s met de ondergaande zon, alles verliep zo heerlijk ontspannen en gezellig, genieten!

 

Trouwen bij Kasteel De Vanenburg in Putten

Daarna begon het luxe diner en maakten we nog foto’s met de allerbeste vrienden van het bruidspaar. Een nichtje van de bruid begon de feestavond met het spelen op de piano. Daarna barstte het feest los en gingen we rond 22.00 uur naar huis. Weer een prachtige voorjaarsbruiloft zat erop.

Bedankt lieve Robin en Geerke voor deze waanzinnige dag, we wensen jullie heel veel geluk voor de toekomst!

Meer informatie over onze fotografie?
Neem contact op