Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Opnieuw Keurmerk Trouwen van NTBO behaald!

Opnieuw Keurmerk Trouwen van NTBO behaald!

Opnieuw Keurmerk Trouwen van NTBO behaald!

Als trouwbranche leverancier doen wij ons uiterste best Professioneel, Betrouwbaar en Innovatief te werk te gaan, we zijn dan ook heel trots dat we opnieuw het Keurmerk Trouwen van NTBO behaald hebben! Ook in 2016 mogen wij hierdoor met trots dit keurmerk laten zien! Dit is de derde keer op rij en ondanks dat de normen, eisen en de waardering weer een stuk strenger zijn geworden scoren we overtuigend met maar liefst 95 van de 100 punten!

Procedure Keurmerk trouwen van NTBO

De procedure is veel omvattend, naast een vragenlijst van 5(!) A4’tjes over hoe wij ons werk doen heeft onderzoeksbureau “Dais & Lon” via mystery calls en mails contact met ons opgenomen. Onze algemene voorwaarden, offertes en facturen zijn beoordeeld op compleetheid en juridische juistheid door “Charlotte’s Law”. Daarnaast hebben ze meerdere bruidsparen van afgelopen jaar gebeld en gemaild om te vragen hoe zij onze werkwijze, mensen, producten en diensten hebben gewaardeerd en ook zij waren super enthousiast!

Met een eindscore van 95/100 punten mogen wij concluderen dat wij op alle vlakken vér boven gemiddeld scoren. Tijd voor een feestje!

Keurmerk Trouwen van NTBO

Waarom een keurmerk behalen?

Dat is een vraag die we veel van collega fotografen krijgen en ook bruidsparen vragen zich af wat de waarde is van een keurmerk en het antwoord daarop is eigenlijk vrij eenvoudig.

Op dit moment kan iedereen een camera kopen en zich profileren als fotograaf, het feit dat iemand in bezit is van een camera maakt deze nog geen fotograaf. Net zoals ik een waanzinnige kookplaat kan kopen, maar als ik eerlijk ben kom ik niet verder dan een gebakken ei… ;-) Hoe zit het dan met fotografen die allerlei wedstrijden winnen zoals De Masters, Bruidsfoto Award, Fearless, WPJA, ISPWP, Wedisson, MyWed? Dat zijn toch hele goede fotografen? Klopt, het zijn fotografen die een moment op een mooie manier hebben vastgelegd en waarvan een jury of het publiek vind dat het een mooie foto is. Maar wat zegt het winnen van een wedstrijd met 1 foto over de hele serie? Of andere momenten van de bruiloft? Of over de manier waarop de fotograaf omgaat met klantcontact? Over de betrouwbaarheid zegt het ook niets, dus eigenlijk is het alleen een mooi moment wat door andere mensen gewaardeerd wordt. Wij doen geregeld mee met verschillende wedstrijden en hebben al vele awards in ontvangst mogen nemen van hele mooie momenten waarop alles samen komt.

Een keurmerk gaat veel verder dan een mooi moment, het gaat over het bedrijf, de mensen die er werken, de continuïteit, hoe het bedrijf bezig is met nieuwe ontwikkelingen en de manier waarop deze omgaan met bruidsparen.

En dat is nou precies de reden waarom wij zo blij zijn met een 9,5!

Willen jullie ervaren hoe het is om met ons te werken?

Neem contact op

Keurmerk Trouwen van NTBO

Keurmerk trouwen Bas Uijlings Bruidsfotografie beste trouwfotograaf 2016