Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Trouwen op landgoed Huis de Voorst in Lochem

Trouwen op landgoed Huis de Voorst in Lochem

Trouwen op landgoed Huis de Voorst in Lochem

Een mooie zomerdag in Lochem! Dé grote dag voor Jacqueline en Jeroen die gaan trouwen op Landgoed Huis de Voorst in Lochem!

Rond 10.00 uur stappen we binnen in het koetshuis op het landgoed waar de bruid klaar is om de make-up in te gaan. Ook de bruidegom is aanwezig, maar mag de bruid uiteraard niet zien tot zij er helemaal klaar voor is. Doordat wij met 2 fotografen werken kunnen wij de voorbereidingen van beiden tegelijkertijd vastleggen.

Buitenceremonie
De weergoden zijn ons goed gestemd. Een heerlijk zonnige dag, perfect voor een prachtige buitenceremonie! De Amerikaanse opstelling van de stoelen en lange loper maken de start van de ceremonie heel bijzonder. Compleet met voltallig bruidspersoneel en styling met ballonnen zorgt dit voor een extra feestelijk tintje. Na de ceremonie is het tijd voor de taart en  champagne om dit huwelijk te vieren!

Tussen 14.30 uur en 16.00 uur kunnen de gasten verschillende wijntjes proeven, met een boot varen of gaan mini golfen. Voor ieder wat wils en voor ons ideaal om toffe groepsfoto’s te maken en een fotoshoot met het gezin te doen. Bruidsparen met bruidskinderen, superleuk! Dit zorgt vaak voor speelsheid en spontane foto’s. Heerlijk om dat later terug te zien.

 

Trouwen Landgoed Huis de Voorst in Lochem

Fotobooth
Na de shoot is het tijd voor het diner op landgoed Huis de Voorst in Lochem. Alle gasten kunnen gekke, leuke en mooie foto’s laten maken in onze fotobooth. Natuurlijk compleet met snorretjes, brillen en andere props. En wanneer alle gasten binnen zijn wordt het bruidspaar letterlijk op handen gedragen. Een typisch Marokkaanse traditie. Op deze zwoele zomeravond gaan Jacqueline en Jeroen samen met hun gasten helemaal uit hun dak en tot laat in de avond maken wij foto’s van alle feestende mensen, wat een heerlijke sfeer! Ook wij hebben weer met volle teugen genoten!

Meer informatie over onze fotografie?
Neem contact op