Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Loveshoot in Blaricum met Jolien en Jeroen

Loveshoot in Blaricum met Jolien en Jeroen

Loveshoot in Blaricum

Een heerlijke loveshoot in Blaricum op een prachtige zomeravond met Jolien en Jeroen. Een romantische shoot is fijn voor de afwisseling. En vooral deze avond met een tof stel en een bijzondere zonsondergang op de heidevelden.

Een loveshoot is een ideale mogelijkheid voor bruidsparen om alvast te wennen aan de camera. Niet iedereen is dol op een camera en vindt zichzelf fotogeniek, maar veel stellen willen wel prachtige foto’s van hun huwelijksdag. En dat is logisch. Met een loveshoot kun je  alvast een voorproefje krijgen van de grote dag en op een ontspannen manier wennen aan de fotocamera.

Een loveshoot duurt één tot twee uur en vindt plaats op eenlocatie naar keuze, dit kan zijn in een park, het centrum van een stad of we gaan een lekker weekend naar het buitenland! Ook kun je wisselen van outfits en de foto’s gebruiken voor je trouwwebsite, je save-the-date mail, menukaartjes, gastenboek, maar ook zeker voor een originele unieke trouwkaart.

Met Jolien en Jeroen was het echt een feestje. Ideale locatie in Blaricum, heerlijk weer, mooie foto’s en gave gesprekken. Op deze manier maak je op een ontspannen manier kennis met elkaar.

Ook is het mogelijk om een shoot te laten maken van je huwelijksaanzoek. En ook kun je een verlovingsstoot in album krijgen. Dit kan in een formaat van 10×15 tot en met 40×65. En het is zelfs mogelijk om een gastenboek van je huwelijksdag samen te voegen met je huwelijksalbum.

Heb je nog andere wensen of heb je vragen? Alles is bespreekbaar! Neem contact op met ons en laat je inspireren door onze albums en adviezen.

De loveshoot met jullie was top! We zien elkaar weer op de huwelijksdag!

Bas Uijlings fotografie-007

Bas Uijlings fotografie-004

Bas Uijlings fotografie-012

Bas Uijlings fotografie-042

Bas Uijlings fotografie-010

Bas Uijlings fotografie-009

Bas Uijlings fotografie-008

huwelijk loveshoot blaricum het gooi

Bas Uijlings fotografie-002