Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Huwelijksfotografie Veghel bij het P’rooflokaal

Huwelijksfotografie Veghel bij het P’rooflokaal

Huwelijksfotografie Veghel bij het P’rooflokaal

Een zomerse dag vandaag en we zijn voor het eerst in Veghel bij het P’rooflokaal, trouwen op een dakterras van een oude industriele fabriek. Dit is de huwelijksdag van Sabrina en Paul.

We rijden in de vroege ochtend naar het huis van de bruid. Sabrina wordt opgemaakt door Djamila Smit, zus van de bruid en bovenal een geweldige visagiste met wie wij regelmatig samenwerken (klik hier om haar website te bezoeken). Tijdens de voorbereidingen van de bruid fotograferen wij veel meer dan alleen de bruid en focussen ons ook op kinderen, ouders, vriendinnen en uiteraard de details zoals een waanzinnig mooi ringshot en foto’s van sierraden, de jurk los op een hanger etc.

Op loopafstand
De locaties liggen vandaag op loopafstand, dus dat is handig. We gaan gezamenlijk naar het P’rooflokaal in Veghel. Een uniek industrieel pand, een oude fabriek. De trouwceremonie vindt plaats op het dakterras! Gaaf uitzicht, heerlijke temperatuur en wat fijn dat het droog is vandaag. Een geweldige trouwambtenaar, emoties, mooie woorden, een stapelverliefd bruidspaar. Alles bij elkaar zorgt ervoor dat het een ceremonie wordt om nooit meer te vergeten.

Taart en foto’s
Na de ceremonie gaat het bruidspaar met hun gasten aan de champagne en wordt de taart aangesneden. De liefde wordt gevierd! Tijdens het diner maken we de slideshow van de dag en zorgen ervoor dat deze tijdens het feest te zien is voor alle avondgasten.

Huwelijksfotografie Veghel bij het P'rooflokaal

Feest en bubbels
Dan gaan we naar de feestlocatie; De Gouden Leeuw in Veghel. Het bruidspaar en de gasten vinden het fantastisch om al een eerste indruk van ons werk te kunnen zien en de gehele dag nogmaals te beleven. Ze geloven eerst niet dat dit de beelden van vanmorgen al zijn! Na de openingsdans barst het feest los en staat de champagnetruck van “Bubbels” klaar om de dorst te lessen. Heerlijke muziek en een enthousiast bruidspaar. Het was een fantastische dag!

Meer informatie over onze fotografie?
Neem contact op