Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Kasteel Kerckebosch Trouwen in corona tijd

Kasteel Kerckebosch Trouwen in corona tijd

In het midden van Nederland kun je in Kasteel Kerckebosch trouwen. Een prachtig kasteel met veel historie en belangrijk voor veel bruidsparen, er is ook een luxe hotel! Hotel Kerckebosch is letterlijk onder hetzelfde dak gevestigd. Je kunt na de trouwdag dus heerlijk overnachten met de allerleukste gasten!

Lisanne en Tim besloten ondanks Corona de bruiloft tóch door te laten gaan en bij Kasteel Kerckebosch te trouwen. Met voldoende afstand, een klein aantal gasten en live stream kon iedereen volop van de trouwdag genieten!

Trouwen Kasteel Kerckebosch in Zeist Porsche 356 trouwauto

Kasteel Kerckebosch had alles, zoals altijd, tot in de puntjes verzorgd. Ze waren voorbereid op het toen toegestane aantal gasten van maximaal 30 personen, daar zat het bruidspaar met 22 gasten zelfs nog onder.
Een echte micro wedding, maar zo geweldig! Wat een pracht weekend!

Goed voorbereid op weg naar Zeist

Omdat wij als bedrijf ook rekening hebben te houden met alle protocollen hebben we van te voren kort contact gehad met de locatie. Doordat Kasteel Kerckebosch het landelijke protocol voor trouwlocaties volgde was het voor ons allemaal bekend. Omdat we via Stichting Trouwbranche Nederland ons actief inzetten zijn wij goed op de hoogte van alle regels.

kasteel Kerckebosch trouwen

De dag begon ’s ochtends vroeg op het kasteel waar zowel de dames als de heren zich zouden verzamelen. De mannen zouden namelijk eerst een potje kleiduiven gaan schieten. Terwijl de dames champagne gingen drinken en samen in de make-up. Een superleuk idee om de dag te starten met al jullie vrienden! Je maakt de dag wat langer en door de voorbereidingen gezamenlijk te doen ontstaat er een intieme sfeer. Prachtig!

kleiduif schieten op trouwdag
bruids make-up

De voorbereidingen vonden plaats in gescheiden kamers van Hotel Kerckebosch. Superleuk want dan is het nog een échte verrassing voor de andere hoe je trouw outfit eruit zal zien.

Bijzondere trouwlocatie

Onderstaande plek zul je misschien vaker zien als je naar beelden van Kasteel Kerckebosch kijkt. Vanuit dit perspectief verwacht ik niet dat je ooit een foto gezien hebt? Na verkrijgen van toestemming van de locatie, steeg de drone op. In de grote hal en vlakbij de kandelaar konden we vliegen om dit shot te maken.

Ieder bruidspaar verdient unieke beelden en daar nemen we graag extra risico’s voor. Ik wilde graag BINNEN vliegen met de drone voor een uniek shot. Een speciaal moment met de bruid en trouwjurk bij het glas in lood. Gelukt! ;-)

Kasteel Kerckebosch trouwjurk glas in lood foto idee

Trouwen bij Kasteel Kerckebosch

Nadat het bruidspaar er helemaal klaar voor was gingen we naar de ceremonie. Dé plek waar het bruidspaar elkaar voor de eerste keer zou zien en wat was dat spannend! Zichtbaar geëmotioneerd liep Lisanne naar de prachtige plek tussen de bomen. Daar was een stretch tent voor het bruidspaar en gasten. Heerlijk even in de schaduw, want warm dat het was… wow!

De Trouwceremonie

Tijdens de ceremonie vulden mooie woorden van Larissa Riksen de warme buitenlucht. Ik ben altijd superblij als er een bijzondere trouwambtenaar is. Deze zorgt voor een pakkend en emotioneel verhaal. Al helemaal in dit Corona jaar van enorme waarde want de ceremonie wordt zo een waar hoogtepunt van de dag. Gaaf!

Met een lach en een traan bij zowel gasten als het bruidspaar, kunnen wij de mooiste beelden maken. Momenten die vastgelegd worden en je voor altijd terug kunnen brengen naar die ene waanzinnige dag.

Bruidstaart

Uiteraard was er een prachtige bruidstaart die aangevuld was met macarons en choco pops, mini taartjes. Ook hier maken we altijd een bijzondere foto van want zo’n dure taart is best snel weg. Gemiddeld in 20 minuten is de hele taart verdwenen…

Even ontspannen

Na het taartmoment was er tijd om er even samen met het bruidspaar op uit te gaan. Omdat ze elkaar voor het eerst bij de ceremonie zagen hadden we geen enkel shot van het bruidspaar samen. Omdat ze hadden aangegeven dat ze graag een mooie serie beelden wilden hebben om aan de muur te kunnen hangen gingen we even de weg op.

Lisanne had als verrassing een hele gave Porsche 356 cabrio geregeld, wat een toffe auto! Samen volop genieten reden ze op deze warme zomerdag met het dak open richting de duinen van Soest, lekker in de buurt.

Het diner

Bij terugkomst stonden alle gasten klaar voor een hartelijke ontvangst. Saillant detail, de gasten hadden matchende kleding. Supermooi! Als je bij Kasteel Kerckebosch gaat trouwen moet je het goed doen. ;-)

Trouwen Kasteel Kerckebosch in Zeist

Afsluiter

We proberen altijd een gaaf shot te maken van het bruidspaar, een signature shot. Eentje waarvan mensen meteen weten, Ah, een “Bas”.

Willen jullie in Kasteel Kerckebosch trouwen?

Wij kennen de locatie heel erg goed en komen er al jaren. We weten de mooie plekjes te vinden, gave locaties in de buurt en hoe het licht zal vallen. Het eten is er geweldig, het personeel héél erg goed en alles is top in orde. Aanrader!

Willen jullie ons meenemen in jullie prachtige trouwdag voor de vastlegging van alle bijzondere momenten?

Vertel ons jullie wensen en wij regelen de rest.