Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Koningin Maxima!

Koningin Maxima!

Koningin Máxima gefotografeerd!

We hebben in de afgelopen jaren al heel wat bekende en bekendere Nederlanders mogen fotograferen, maar dit is volgens mij toch wel de bekend-ste Nederlandse die we hebben mogen fotograferen.

Aanleiding was het winnen van de Koning Willem I prijs voor innovatie door het bedrijf AFAS. Hare Majesteit heeft naar aanleiding van het winnen van die prijs een werkbezoek gedaan om met eigen ogen te zien en te ervaren hoe dat bedrijf werkt. Omdat ik al jaren een goede band met de eigenaren van AFAS heb, werd ik direct gebeld toen bekend was dat Koningin Máxima persoonlijk langs zou komen.

Op 29 januari 2019, een mooie ochtend die strak gepland was werd de koningin ontvangen. Vanaf dat moment moest ik me onopvallend bewegen tussen een horde persfotografen en Rijksvoorlichtingsdienst, gelukkig mocht ik óók mee achter de gesloten deuren om het gehele bezoek vast te leggen. Helaas mogen de meeste beelden niet gepubliceerd worden, maar het is uiteraard een grote eer om voor dit soort opdrachten gevraagd te worden! Het grappige is dat qua flow dit heel erg lijkt op een huwelijk, je kunt als laatste uit een ruimte weg om vervolgens weer als eerste in de volgende ruimte te moeten zijn, het licht is continu compleet anders dus snel nieuwe instellingen, eventueel flits toevoegen en wachten op de mooie momenten om de foto te maken. Zo onopvallend mogelijk de gebeurtenissen vastleggen en weer door naar de volgende ruimte. Knallen!

Ik miste alleen de bruidegom in het verhaal :-)

 

 

Heb je vragen naar aanleiding van deze pagina? We vinden het leuk als je contact opneemt!

Neem contact op