Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Opnieuw winnaar van 2 Master of Wedding Photography Awards!!

Opnieuw winnaar van 2 Master of Wedding Photography Awards!!

Tijdens het fotograferen van huwelijksdagen doen we ons uiterste best om unieke beelden te maken die emotie bevatten, op een bijzonder moment zijn gefotografeerd en het liefst in een bijzondere compositie die de kijker meeneemt in het verhaal van dat moment. Echte liefde en echte emotie, dat is waar we helemaal blij van worden en wat is het gaaf dat er dan wéér 2 beelden bekroond mogen worden met een Master award! De Masters of Wedding Photography is van de hoogst aangeschreven wedstrijden van de Benelux en het is een eer dat we weer tussen de winnaars mogen staan!


Ceremonie

Het eerste beeld is van de ontroerde dochter die tijdens het omdoen van de ringen bij haar ouders haar traantjes niet kan beheersen. Ik had dit beeld geselecteerd omdat het mij echt raakte. De tranen van de dochter, de blije emotie van de mensen op de achtergrond en het moment dat de bruid precies bij de bruidegom de ring omschuift. Een unieke combinatie die je maar zelden ziet, echt prachtig! Mijn hart gaat sneller kloppen wanneer ik dit soort momenten mag vastleggen, heerlijk!

Afterweddingshoot

Het tweede beeld waarmee ik een award mag toevoegen aan de prijzenkast is door mij gemaakt op Ibiza. Ieder jaar ga ik een week naar het buitenland voor meerdere shoots met bruidsparen in trouwkleding, na de trouwdag. Dit kan bijvoorbeeld Italië, Spanje, Portugal, Griekenland zijn, in ieder geval een land waar de zon nog heerlijk schijnt in oktober ;-).

Afgelopen oktober waren we op Ibiza met meerdere bruidsparen en met dit stel liepen wij door een steegje in Ibiza stad. Ik zag dit beeld direct, gróót aan de muur of in een mooi  album, ik moest het alleen nog even maken…  De grootste uitdaging was om een positie te vinden waarbij er geen andere toeristen in beeld kwamen. Het resultaat is een rustig beeld, eenvoudig van opzet en daardoor extra krachtig. Ik vind het geweldig dat de jury mijn visie heeft begrepen en het beeld heeft beloond met een award. Zo gaaf!!

 

Hebben jullie trouwplannen en zijn jullie op zoek naar hoogstaande kwaliteit en écht bijzondere beelden van jullie herinneringen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, ik ben erg benieuwd naar jullie wensen!!


Neem contact op