Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Jaaroverzicht beste trouwfotografie 2017

Jaaroverzicht beste trouwfotografie 2017

Jaaroverzicht beste trouwfotografie 2017

Tsja, wat moet je nou doen op 31 december, jaaroverzichten kijken natuurlijk!

En wat is er leuker dan terugkijken op een mega mooi jaar waarin we heel veel mooie mensen hebben mogen ontmoeten en nog veel meer mooie, geweldige, emotionele en supergave momenten hebben kunnen vastleggen!

2017 was een extra bijzonder jaar want dit is het jaar waarin we uitgeroepen werden tot Beste trouwfotograaf van Nederland, vele nationale en internationale awards mochten toevoegen aan de prijzenkast en meerdere keren te zien waren op RTL4! Ook zijn we gepubliceerd in verschillende fotografie bladen zoals SHUTR magazine en Phonographern en hebben we ons team verder hebben kunnen uitbreiden met meerdere toppers. Het was ook het jaar waarin we een huwelijk fotografeerden met een iPhone, een hele bijzondere ervaring!

En uiteindelijk draait alles maar om één ding, mensen heel blij maken!

 

Wanneer ik dit alles op een rijtje zet besef ik pas hoeveel we hebben bereikt door kei en keihard te werken in de afgelopen jaren. Iets wat begonnen is als hobby en mijn leven inmiddels compleet heeft veranderd. Dat ik met mijn team in staat ben om de allermooiste dag van mensen vast te leggen op beeld is geweldig, maar dat we emotie terug kunnen halen bij andere mensen, mensen écht raken met iets wat wij kunnen, dat is iets waar ik écht bijzonder dankbaar voor ben. Via deze weg wil ik dan ook mijn hele team bedanken, wat een waanzinnige toppers!

Genoeg gelezen denk ik, dus druk gauw op de PLAY knop, zet je volume op 10 en houd je stoel vast want het tempo ligt lekker hoog!   ;-)

Heel veel plezier met kijken en we wensen je een waanzinnig 2018!!

We vinden het leuk om van je te horen, wil je contact opnemen als je vragen hebt?

Neem contact op