Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Genomineerd Bruidsfoto & Film Award 2018!!

Genomineerd Bruidsfoto & Film Award 2018!!

Genomineerd Bruidsfoto & Film Award 2018!!

Ook dit jaar behoren wij weer tot de beste bruidsfotografen van Nederland en eindelijk mag het bekend worden gemaakt dat wij opnieuw genomineerd zijn voor de Bruidsfoto & Film Award 2018!!

De foto die wij ingestuurd hebben is gemaakt in het zuiden van Spanje en hebben we gemaakt tijdens de bruiloft van Yoline en Sander. Een fantastisch stel wat zo gek was om deze rots in zee te beklimmen voor een unieke foto. Op het moment dat we deze foto gemaakt hebben was er geen zuchtje wind en zo’n 25 graden, terwijl we ontspannen op het strand zaten te wachten beklom het stel de steen en toen ze net boven waren liepen ze iets richting de zon, precies op dat moment was er één klein windvlaagje wat de geweldig lange sluier van Yoline in de wind liet wapperen.

Een kort moment wat de vakjury van dit jaar wist te waarderen en de foto nomineerde voor de Bruidsfoto & Film Award 2018 in de categorie “Buitenland”.

Zoals ieder jaar wordt er een winnaar gekozen door de meeste publieksstemmen wat betekent dat we jullie hulp nodig zouden hebben om te kunnen winnen. Zieltjes winnen past echter niet zo goed bij ons dus we laten het publiek ook écht kiezen. Als je wilt stemmen zouden we dat tof vinden natuurlijk, maar dat mag je alleen doen als je deze foto ook echt de allermooiste vindt. ;-)

Zijn jullie al getrouwd en kijken jullie jaloers naar dit soort foto’s? Aarzel dan niet, blaas het stof van je jurk en ga mee naar Ibiza of IJsland voor een te gave AfterWeddingshoot!! Klik hier voor uitgebreide informatie over de eerstvolgende After Weddingshoot op Ibiza

Heb je vragen over onze mogelijkheden voor vastlegging van jullie bruiloft?

Neem contact op