Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Trouwen in Amersfoort bij De Marienhof

Trouwen in Amersfoort bij De Marienhof

Trouwen in Amersfoort bij De Marienhof

Wanneer je gaat trouwen in Maart in Nederland reken je niet op mooi weer. Je zorgt er dan voor dat alles binnen kan en je houdt rekening met koud weer, regen, wind en misschien zelfs sneeuw. Toch was het op de trouwdag van Jolanda en Bram veel beter!

Het was droog, fris en rustig weer. Geweldige omstandigheden voor mooie shots in het bos bij Maarn en extra gaaf dat er een watertje bij was, dit levert extra mogelijkheden op voor bijzondere foto’s. Het water was ook nog eens zó helder dat het een locatie in het buitenland had kunnen zijn! Er was geen zon, maar dat is geweldig! Heel vaak wordt gedacht dat zonnig weer het allerbeste is voor mooie beelden, maar een sluierbewolking levert veel betere beelden op. Mooie zachte schaduwen, heldere kleuren en je hoeft niet zo te knijpen met je ogen. De omstandigheden waren ook perfect voor droneshots, het mooie van een drone is dat we beelden kunnen maken die voorheen vele duizenden euro’s zouden kosten. Het vereist wel dat je als fotograaf anders kunt denken. Om tijd te besparen moet je het shot al voor kunnen stellen vanuit een ander perspectief voordat je überhaupt de drone uitpakt.

Door onze jarenlange ervaring met fotografie vanaf de grond en vanuit de lucht werd ik al snel enthousiast toen we op locatie kwamen, ik zag de mogelijkheden al voor me! Dit wordt gaaf!!

De dag begon met het aankleden van de bruid, een gave shoot bij het Henschotermeer in de buurt van Maarn waarna de ceremonie gepland was in Amersfoort bij De Marienhof.

Na de trouwceremonie zijn we naar Scherpenzeel gegaan voor een kerkdienst, helaas mochten we daar geen foto’s maken. De dag werd afgerond met een receptie en diner bij De Marienhof. Thuis gekomen hebben we direct 5 backups gemaakt van alle bestanden zodat deze herinneringen voor altijd veilig zijn. Het album is al gereed en zodra het bruidspaar een keuze heeft gemaakt uit een van de vele materialen ontvangen zij snel een prachtige herinnering aan hun trouwdag.

Tip: Wanneer je gaat trouwen in Amersfoort bij De Marienhof kies je voor oud Klooster in het Centrum van Amersfoort. Een hele gave locatie met geweldig personeel en een top keuken! Ze weten hier precies wat verwennen betekent en dat doen ze maar al te graag! Ga naar: Marienhof.nl voor meer informatie.

Een kleine impressie van deze geweldig mooie trouwdag!

 

Willen jullie meer informatie over de mogelijkheden? We zijn erg benieuwd naar jullie wensen!

Maak een afspraak