Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Trouwen bij Amstel Hotel in Amsterdam

Trouwen bij Amstel Hotel in Amsterdam

Trouwen bij Amstel Hotel in Amsterdam, de bruiloft van Desiree en Tobias. Stel je voor een mooie zomerse dag in de stad Amsterdam, ontspannen vogeltjes, hier en daar een fietser en de geur van een warme zomerochtend. Genieten! De dag begonnen we bij de bruid in haar ouderlijke thuis, de geur van verse croissantjes kwam ons bij de voordeur al tegemoet en na een heerlijk enthousiaste ontmoeting bij de deur kregen we direct koffie én een verse croissant in ons handen gedrukt. Dát is nog eens een begin van de dag! Geniaal! :-)

Amstel Hotel in Amsterdam
Trouwen in Amsterdam

Omdat de bruidegom ergens anders was ging onze 2e fotograaf naar de bruidegom en bleef de main shooter bij de bruid voor het vastleggen van de heerlijke chaos van de voorbereidingen bij de bruid. Overal liepen mensen rond die zich mooi aan het maken waren, sokken zoeken, last minute overhemd strijken, schoenen en tanden poetsen (met ander gereedschap hahaha). Iedereen deed zijn ding en de bruid zat relaxt met haar vriendinnen op de bank aan de champagne. Dit is hoe een trouwdag eruit kan zien, ook wij kunnen hier enorm van genieten!

Make-up bruid Amsterdam
Make-up bruid Amsterdam

Bij de bruidegom ging het er een stuk rustiger aan toe, hij zat een paar straten verderop in Amsterdam relaxt te ontbijten met zijn besties. Alle tijd want een bruidegom is doorgaans héél snel klaar! De voorbereidingen van de bruidegom startten in het Amstel Hotel in Amsterdam, alles op loopafstand van deze majestueuze trouwlocatie in het hartje van de stad.

Voorbereidingen bruidegom bruidsfotografie
trouwfotograaf Amsterdam
speciale manchetknopen bruidegom
aankleden bruidegom Amstel Hotel Amsterdam

Omdat de bruid nog niet in het Amstel Hotel was werd zij opgehaald met een antieke salonboot van het hotel, een heerlijk moment voor haar om nog even te ontspannen en te genieten van alles wat er die dag zou gaan komen.

Daar aangekomen stonden er bijna 300 daggasten klaar voor het bruidspaar en onder luid applaus werd de bruid onthaald op deze bijzondere dag! De trouwceremonie werd geleid door beide vaders waarbij het formele deel door de gemeente ambtenaar van Gemeente Amsterdam werd volbracht.

salonboot Amsterdam Amstel Hotel

Daar aangekomen stonden er bijna 300 daggasten klaar voor het bruidspaar en onder luid applaus werd de bruid onthaald op deze bijzondere dag! De trouwceremonie werd geleid door beide vaders waarbij het formele deel door de gemeente ambtenaar van Gemeente Amsterdam werd volbracht.

Vader en bruid Amstel Hotel
Vader en bruid Amstel Hotel
Amstel Hotel Amsterdam
Trouwceremonie bij Amstel Hotel
Trouwen bij Intercontinental Amstel Hotel Amsterdam Nederland
Trouwen bij Amstel Hotel in Amsterdam

Na de ceremonie was er taart en champagne voor alle aanwezigen en zij genoten zichtbaar van de lekkernijen en de zon, want allemachtig wat een mooie dag was dit!

Toen de borrel na de ceremonie ten einde liep werden de gasten die uitgenodigd waren voor het diner verplaatst naar een prachtige boot, hier zouden zij de voorgerechten geserveerd krijgen die verzorgd waren door het Intercontinental Amstel Hotel. Wij hadden ondertussen een klein uurtje om op typisch Amsterdamse plekjes wat beelden van hen samen te maken. Omdat er in Amsterdam zelden een moment te vinden is zonder andere mensen in de buurt hebben we op enkele foto’s ervoor gekozen om die mensen onderdeel te laten zijn van de omgeving. Een bewegende achtergrond.

Trouwen bij Amstel Hotel
Trouwen bij Amstel Hotel

Op ongeveer een kwart van de boottocht waren wij aangekomen met het bruidspaar bij de afgesproken steiger, vlakbij de Stopera. Tijdens het vervolg van de boottocht werd het bruidspaar verrast met de mooiste speeches van alle lieve vrienden en familie.

Eenmaal terug bij het Amstel Hotel stond alles klaar voor de overige gerechten van een waanzinnig diner!

Trouwen bij Amstel Hotel

Na het diner had het bruidspaar een kort moment om eventjes bij te komen, de jurk werd opgeknoopt voor de openingsdans en er werd nog eventjes genoten van de zonsondergang boven Amsterdam. En ja, natuurlijk zijn wij echt overal bij om de onverwachte momenten te vangen. Moeders ónder de jurk!
Hahaha, heerlijk dit soort momenten! ;-)

In de zaal waar zij ’s middags getrouwd waren stond de DJ klaar en de hele zaal vol met allemaal mensen die wel zin hebben in een top feestje!
Kijk even naar de beelden, je kunt een idee krijgen ;-)

En als opa en oma dan ineens op de dansvloer verschijnen om te ROCKEN zijn wij er ook nog bij! Prachtige momenten die nooit meer terugkomen.

Hebben jullie plannen om te Trouwen bij Amstel Hotel Amsterdam? Neem géén risico en zorg dat jullie nog vele jaren kunnen nagenieten van deze waanzinnige dag met jullie vrienden en familie.

Neem contact met ons op, wij zullen ons uiterste best gaan doen om jullie verwachtingen te overtreffen!

Weddingplanner Amstel Hotel

Weddingplanner Astrid Blaauw trouwen Amstel Hotel Amsterdam

Een speciaal dankwoord voor de geweldige Weddingplanner Astrid Blaauw. Zij is een van de meest ervaren weddingplanners uit de trouwbranche en weet de allerbeste leveranciers feilloos te vinden voor jullie trouwdag. Ook voor Desiree en Tobias heeft ze werkelijk alles tot in de puntjes verzorgd en met succes! Alles verliep zoals gepland en gewenst, echt een enorme zorg minder voor het bruidspaar ene oh wat is ze leuk om mee samen te werken! Wil je meer informatie over Astrid Blaauw Weddings & Events?
Uiteraard vind je haar gegevens bij onze favoriete leveranciers. Of ga snel naar haar website: https://astridblaauw.nl