Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Trouwen bij Chateau Neercanne in Maastricht

Trouwen bij Chateau Neercanne in Maastricht

Trouwen bij Chateau Neercanne in Maastricht, een droom voor veel bruidsparen! Wij komen als bruidsfotograaf en film makers regelmatig bij deze waanzinnige trouwlocatie. Werkelijk alles is in de overtreffende trap bij Chateau Neercanne. De gehele beleving, het personeel en het eten en drinken is echt van top niveau!

Voorbereidingen bruidegom

Onze bruidsparen zijn over het algemeen best veeleisend en zij verwachten een kwaliteitsbeleving vanaf het allereerste moment dat wij elkaar ontmoeten. Het mooiste vinden wij natuurlijk als we alle verwachtingen kunnen overtreffen, onze bruidsparen verrassen met de mooiste momenten en gave shots van de trouwdag zoals deze plaatsvond. Precies zoals gepland, maar wel alle tijd voor gezelligheid en met een heerlijk ontspannen sfeer.

Dat onze bruidsparen stiekem ‘een beetje gek’ zijn vinden wij heerlijk!! We genieten ervan als er vreemde dingen gebeuren en we samen met ons bruidspaar regelmatig helemaal dubbel liggen van het lachen!

Trouwen bij Chateau Neercanne Maastricht

Trouwambtenaar Chateau Neercanne

Dat een ceremonie saai…. of juist mooi en héél grappig is ligt volledig in handen van de trouwambtenaar. Naast dat je iemand van de gemeente laat komen om de liefde te bevestigen kun je ook een zelfstandige BABS, Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand inhuren die dit voor jullie doet. Hierdoor wordt de ceremonie heel persoonlijk en krijgen wij vele kansen voor de allermooiste glimlach van jullie, de familie en jullie allerbeste vrienden. Dit is een aanrader! ;-)

Trouwen bij Chateau Neercanne Dirk Zeelenberg

Toen Astrid en Frank gingen trouwen bij Chateau Neercanne hebben zij gekozen voor Dirk Zeelenberg als trouwambtenaar. Een acteur die het geweldig leuk doet als trouwambtenaar! Hij krijgt de hele zaal dubbel van het lachen en leidt de ceremonie op een onvoorstelbaar ontspannen manier. Wil je meer informatie over Dirk Zeelenberg als trouwambtenaar? Klik hier om naar zijn site te gaan. Of stuur hem een mail: Dirk@Dirkzeelenberg.nl en natuurlijk vinden we het superleuk als je even vermeldt dat je hem gevonden hebt via ons. ;-)

Trouwen bij Chateau Neercanne Dirk Zeelenberg

Meegenieten van de trouwdag van Astrid en Frank bij Chateau Neercanne? Kijk naar de foto’s en doe inspiratie op voor jullie bruiloft. Heb je interesse in onze fotografie? Neem dan snel contact op, onze beschikbaarheid is beperkt.

voorbereidingen bruid
Trouwen bij Chateau Neercanne bruid met sluier
eerste ontmoeting bruidspaar, de first look
trouwen in Maastricht
Trouwen bij Chateau Neercanne
Trouwen bij Chateau Neercanne
groepsfoto's op bruiloft
alternatief openingsdans
goede band bruiloft
bruid gooit boeket
silhouette bruidspaar

Onderstaande slideshow, de Same Day Edit draaide tijdens het feest al op de bruiloft. Hoe gaaf als je gasten op de dag van je bruiloft de eerste foto’s al te zien krijgen!

Hebben jullie plannen om te Trouwen bij Chateau Neercanne? Neem géén risico en zorg dat jullie nog vele jaren kunnen nagenieten van deze waanzinnige dag met jullie vrienden en familie!