Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Trouwen Hotel Arena in Amsterdam

Trouwen Hotel Arena in Amsterdam

Trouwen Hotel Arena in Amsterdam, dat dat geweldig is kunnen jullie hier lezen en natuurlijk ook zien. We hebben dit jaar weer een prachtige bruiloft mogen fotograferen bij deze bijzondere locatie in hartje Amsterdam. Hebben jullie trouwplannen en overwegen jullie om te trouwen in Amsterdam? Ga dan zeker even kijken bij Hotel Arena!

trouwschoenen bruid Trouwen Hotel Arena in Amsterdam
MUA Amsterdam bruid
bruid make-up Amsterdam

De voorbereidingen van de bruid, een bijzonder moment waarbij we als bruidsfotograaf niet te veel op willen vallen. De bruid heeft vaak heel veel zin in de dag, maar is ook wel gespannen of alles er zo uit komt te zien als zij dat al maanden geleden bedacht heeft. De proef make-up, het haar en natuurlijk de trouwjurk. Ziet alles er zo perfect uit als zij zich voorgesteld heeft?

bruid make-up Amsterdam
bruid make-up Amsterdam

Natuurlijk maken we ook altijd een mooie macro foto van de ringen, want zoals ze eruit zien als ze nieuw zijn zullen ze er nooit meer uit zien.

Ook hier waren we met twee fotografen en gesplitst bij de voorbereidingen van het bruidspaar, beiden in Hotel Arena, maar wel in andere kamers zodat de eerste ontmoeting een verrassing zou zijn.

Voorbereidingen bruidegom Hotel Arena in Amsterdam
Voorbereidingen bruid Hotel Arena in Amsterdam
eerste ontmoeting bruidspaar Hotel Arena in Amsterdam

Kort na de eerste ontmoeting zijn we Amsterdam in gegaan voor wat foto’s in het centrum. De stad betekent veel voor het bruidspaar en hoe mooi is het dan als we dit ook terug kunnen laten komen in de trouwfoto’s. Omdat ze naast de stadse grachten ook groen en natuur in de trouwfoto’s wilden zien hebben we na een kort rondje over de grachten ook een wandeling gemaakt door het park van Hotel Arena in Amsterdam.

bruidspaar op grachten Amsterdam
de magere brug Amsterdam
detail trouwjurk bruid
champagne spuiten bruidspaar Amsterdam
Bruidspaar in park Hotel Arena in Amsterdam

Het mooie van foto’s in de natuur is dat het volledig onvoorspelbaar is wat je gaat tegenkomen. De achtergrond, de reacties van het bruidspaar op elkaar en natuurlijk dieren die je spontaan tegenkomt. Altijd tof als we dit soort niet geplande momenten kunnen vastleggen.

Bruid en haar vader

Om te kunnen trouwen in Hotel Arena in Amsterdam heb je een trouwzaal nodig, het is prachtig dat de voormalige kerk chique ingericht is met kaarsen, bloemen en een styling die helemaal klopt.

decoratie huwelijk in Hotel Arena Amsterdam
Trouwceremonie Hotel Arena in Amsterdam
Emotionele bruid in Amsterdam

Een bijzondere trouwceremonie begint met een bijzondere trouwambtenaar, iemand die niet gaat vertellen over de historie van een pand.. Een bijzondere trouwambtenaar is vaak een BABS, een Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand, iemand zoals Joanne Littooij die de moeite heeft genomen om zich te verdiepen in jullie als stel, jullie wensen voor de ceremonie en er een heel persoonlijke ceremonie van maakt.
Joanne is een ontzettend leuk mens om erbij te hebben en weet binnen no time jullie aandacht en die van alle mensen in de trouwzaal te veroveren waardoor het een emotionele rollercoaster wordt. Dit zorgt ervoor dat er nog lang nagepraat zal worden over jullie trouwceremonie.
Meer weten over Joanne? Ga naar: https://www.trouwambtenaarjoanne.nl

Trouwambtenaar Joanne Littooij tijdens de trouwceremonie in Hotel Arena in Amsterdam
Het ja woord van bruidspaar wat Trouwt in Hotel Arena in Amsterdam
Trouwen Hotel Arena in Amsterdam
Trouwambtenaar Joanne Littooij tijdens de trouwceremonie in Hotel Arena in Amsterdam
Trouwen Hotel Arena in Amsterdam

Na de emotionele ceremonie was er een prachtige bruidstaart om het verse huwelijk te vieren! Omdat de taart vaak al binnen 5 minuten na de ceremonie aangesneden is en het bruidspaar en de gasten nauwelijks de kans krijgen deze goed te bekijken maken wij vrijwel altijd een foto zoals hieronder te zien is van de bruidstaart. Hoe de taart smaakte zal vervagen, maar hoe deze eruit zag kun je 50 jaar later nog terugzien.

bruidstaart Hotel Arena in Amsterdam
bruidstaart Hotel Arena in Amsterdam
speciaal champagneglas Trouwen Hotel Arena in Amsterdam

Na de bruidstaart en champagne hebben we nog even wat groepsfoto’s gemaakt, omwille van privacy van de gasten zullen we deze niet plaatsen, maar dat we professionele assistentie hadden door de bruidsjongen was geweldig! Hij wist na een korte uitleg een mooie foto te maken met een van onze camera’s en uiteraard hebben we daar weer een foto van. ;-)

leuke groepsfoto bruid en vriendinnen

Tijdens de borrel op het terras in de zon werd de trouwzaal omgetoverd tot een prachtige dinerzaal waar de daggasten verwend werden met de fantastische gerechten uit de keuken van Hotel Arena in Amsterdam.

dinerzaal bruiloft Amsterdam
gedekte tafel diner bruiloft

Na het diner werd de bruiloft afgesloten met een knalfeest op de bovenverdieping van Hotel Arena in Amsterdam, zo gaaf dat er verschillende ruimtes zijn waardoor je gasten iedere keer verrast worden! Zoals je kunt zien ging het dak er VANAF!

Openingsdans bruidspaar Hotel Arena in Amsterdam
trouwfeest Hotel Arena in Amsterdam
trouwfeest Hotel Arena in Amsterdam
trouwfeest Hotel Arena in Amsterdam
trouwfeest Hotel Arena in Amsterdam
trouwfeest Hotel Arena in Amsterdam

Vlak voordat we weg gaan maken we vaak nog even een “special” een foto rond zonsondergang of een silhouette met behulp van flitslicht. Het is een lekker moment om rond 22:00/22:30 even samen naar buiten te gaan, even weg van het feest en even gewoon kunnen praten met elkaar. Héél eventjes maar want het feest is voorbij voor je het weet. Geniet van je trouwdag!!!

Weddingplanner Hotel Arena Amsterdam

Wil je dat alles perfect volgens planning verloopt en jullie heerlijk kunnen genieten van alles wat gebeurt? Overweeg dan om een ervaren weddingplanner in te schakelen. Wiesje Hallewas is zo iemand, een weddingplanner met zéér ruime ervaring en een enorm netwerk waarmee zij er absoluut voor zorgt dat jullie trouwdag vlekkeloos zal verlopen. Achter de schermen zal ze onzichtbaar alles opvangen wat mogelijk mis kan gaan en ontzorgt jullie volledig vanaf het eerste idee tot het nagenieten.
Ga voor meer informatie over Wiesje en haar bedrijf naar https://www.weddingenplanning.nl

Weddingplanner Wiesje Hallewas wedding en planning

Hebben jullie plannen om te Trouwen bij Hotel Arena in Amsterdam? Neem géén risico en zorg dat jullie nog vele jaren kunnen nagenieten van deze waanzinnige dag met jullie vrienden en familie.

Neem contact met ons op, wij zullen ons uiterste best gaan doen om jullie verwachtingen te overtreffen!