Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Top 4 BESTE BRUIDSFOTOGRAAF TER WERELD 2019

Top 4 BESTE BRUIDSFOTOGRAAF TER WERELD 2019

Als enige Nederlander in de top 10 wereldwijd

Ik ben er écht even heel erg stil van…

WOHOOOOOO!!!!! Heel even maar, want dit is natuurlijk een extra motivatie om volgend jaar op #1 te eindigen. Op naar de titel: Beste bruidsfotograaf ter wereld! Yep, dit is leuk. En daardoor ben ik extra gemotiveerd om nóg harder te werken. Alles om de allermooiste beelden te creëren voor onze bruidsparen. Want een prijs winnen is héél erg leuk… Maar bruidsparen die overdonderd zijn van onze kwaliteit beelden is echt nóg véél gaver! De bruidsparen, onze klant, dat is waar bij ons altijd alles om draait. Alles.

We fotograferen alleen bruidsparen en we willen ten slotte altijd blijven verrassen met onze kwalitatief hoogstaande beelden. De bijzondere manier waarop wij momenten weten te vangen en trouwdag zo mooi mogelijk weergeven zodat herinneringen levendig blijven.

Op 3 na de
Allerbeste Bruidsfotograaf ter wereld…
Check beschikbaarheid

De winnende beelden

Dankzij onderstaande beelden uit ons portfolio mogen wij de titel beste bruidsfotograaf ter wereld voeren, het gaat dus niet om 1 foto zoals bij veel andere wedstrijden. Dit gaat bovendien om een hoge kwaliteit, consistentie en bijzonder kunstzinnige beelden die uniek zijn qua stijl.
Het is ten slotte een prestatie om in compleet andere omstandigheden beelden te kunnen leveren van vergelijkbare sfeer, uitstraling en kwaliteit.

Dit is precies de reden waarom veel bruidsparen voor ons kiezen. Ze weten wat ze zullen krijgen wanneer wij erbij zijn.

Beste bruidsfotograaf ter wereld
Beste bruidsfotograaf ter wereld
Beste bruidsfotograaf ter wereld
Beste bruidsfotograaf ter wereld
Beste bruidsfotograaf van Nederland 2019
Beste bruidsfotograaf van Nederland 2019
Beste bruidsfotograaf ter wereld beyond wedding shoot Ijsland
Beste bruidsfotograaf ter wereld 2019
Beste bruidsfotograaf van Nederland
Beste bruidsfotograaf ter wereld
Beste bruidsfotograaf ter wereld

Deze uitslag is fantastisch en dan ook nog de enige Europeaan in de top 10! Daardoor heb ik ook nog eens de eerste plaats verdiend voor Europa en Nederland! Voor de 2e keer deden we mee met deze wedstrijd. Vorig jaar belandden we in de top 3 in de categorie “Bride&Groom” wat op zich al een groot compliment is. Dit jaar zijn we met meerdere gouden en zilveren awards in meerdere categorieën winnaar geworden en dus ook op een 4e plek overall geëindigd, wereldwijd!

Beste bruidsfotograaf Nederland

Trouwplannen en benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum in 2020, 2021 of 2022?
Neem contact op vóór 1 september 2019 voor het plannen van een kennismaking en ontvang bij jullie boeking een waanzinnig cadeau ten waarde van €750,-!

Stel ons een vraagCheck beschikbaarheidMaak een afspraak