Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Trouwen in Den haag bij Kasteel Duivenvoorde

Trouwen in Den haag bij Kasteel Duivenvoorde

Trouwen In Den Haag Bij Kasteel Duivenvoorde – Als bruidsfotograaf maak je heel wat mee, er is niets zo persoonlijk als een huwelijksdag. Bij dit stel ging alles heel ontspannen, het is voor beiden een tweede huwelijk en ze woonden al samen. De bruidegom had zich in de slaapkamer aangekleed en de bruid op zolder.

De ontmoeting was dan ook niet onderaan de trap, maar bij de zolder trap in een prachtig jaren 30 huis. Bij binnenkomst kon ik nog net de bruids make-up vastleggen en het aankleden van de bruidegom waarna ik van de bruidegom eerst een heerlijke cappuccino kreeg. Na fotograferen van de schoenen, ringen en wat details van de kleding heeft Oscar de jurk van zijn bruid gesloten en werd er gedanst in de badkamer, zo ontspannen was dit! Na zo’n goede start wist ik dat het ondanks de regen een super dag zou worden!

Trouwen In Den Haag Bij Kasteel Duivenvoorde

We zouden eerst foto’s gaan maken bij Kasteel Duivenvoorde, de trouwlocatie waar later de ceremonie voltrokken zou worden. Omdat de trouwauto daar afgeleverd zou worden is het bruidspaar met mij meegereden, daar aangekomen regende het onophoudelijk en zijn we in het kasteel wat foto’s gaan maken. Vanwege de ambiance van het kasteel en de wensen van het bruidspaar heb ik ervoor gekozen binnen wat klassiekere foto’s te maken.

Tijdens een fotosessie met een bruidspaar op een binnen locatie ontkom je er niet aan om wat meer te poseren, maar ik geef er altijd een vrolijke en gekke twist aan. Hierdoor zullen de foto’s een glimlach op je gezicht toveren als je jezelf terugziet op de foto’s.

Trouwen In Den Haag Bij Kasteel Duivenvoorde
Trouwen In Den Haag Bij Kasteel Duivenvoorde
Trouwen In Den Haag Bij Kasteel Duivenvoorde

Buienradar

Een herinnering aan een leuk moment op een prachtige dag! De gehele dag hebben we buienradar goed in de gaten gehouden en toen het ook maar enigszins droog leek zijn we naar buiten gegaan voor de bruidsfoto’s. Uiteraard ook een aantal met het prachtige kasteel als achtergrond.

Voor de ceremonie begon moesten de 150 daggasten richting de trouwzaal kunnen zonder het bruidspaar te zien en we hebben in een klein zijstraatje van de oprijlaan staan wachten. De trouwauto, een Jaguar E-type was inmiddels gearriveerd en het bruidspaar had hierdoor even een intiem rust momentje. Samen in de auto in de stromende regen, ze genoten zichtbaar!

Toen de zaal goed vol zat kwam het bruidspaar aanrijden en heeft een prachtige entree gemaakt. Eerst kwam Oscar met hun dochtertje en daarna Nanette met haar zoon en de andere dochters de trouwzaal binnen. Begeleid met live muziek is er een geweldige ceremonie gehouden waarin veel gelachen is, helemaal passend bij het stel! Na de trouwceremionie zijn alle gasten naar “De Koepel” in Voorburg gegaan waar de bruidstaart aangesneden zou worden en de champagne ontkurkt. Omdat het even droog was hebben we snel nog wat foto’s gemaakt rond het kasteel.

Same day edit Trouwen In Den Haag

Toen het bruidspaar aankwam bij “De Koepel” stond deze bomvol met allemaal vrienden en familie van het bruidspaar. Hier hebben ze de taart aangesneden. Aan het einde van de receptie is het bruidspaar naar een restaurant in de buurt gegaan voor het diner. Natuurlijk heb ik op locatie een Same Day Edit in elkaar gezet van de bruidsfoto’s van hun trouwdag. In samenwerking met de DJ hebben we deze clip ’s avonds op de schermen getoond. De reacties waren wederom super enthousiast!

Bruidsfotografie Den Haag Kasteel Duivenvoorde

Ik heb genoten van jullie huwelijksdag Oscar en Nanette!

Hebben jullie plannen om te trouwen In Den Haag Bij Kasteel Duivenvoorde? Neem contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden die wij jullie kunnen bieden.