Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Trouwen Winkel van Sinkel Utrecht

Trouwen Winkel van Sinkel Utrecht

Sebastiaan en Amanda, een prachtig paar, mochten wij op 2 oktober 2015 hun mooiste dag vastleggen.

Mijn hart sloeg even over,
toen dat van jou begon.
Ik kon het niet geloven,
niet geloven dat het kon.
Als er nu een wedstrijd was,
een wedstrijd tussen mij,
en de zon,
wie het hardste stralen kon,
dan denk ik dat ik won.

De stad Utrecht voelt een beetje als een thuiswedstrijd voor ons. Lekker dichtbij en het is een heerlijke levendige stad om naartoe te gaan. Nadat Sebastiaan zijn bruid had opgehaald gingen we samen naar het bekende Utrechtse Julianapark. Daar maakten we de meest geweldige foto’s. Het oude stadspark staat bekend om haar oude en grote bomen en het is sinds 2014 een gemeentelijk monument. Met spetterende champagne erbij maakten we prachtige beelden en de zon hielp ons gelukkig ook een handje mee.

Trouwfotografie in Utrecht - Domtoren en Winkel van Sinkel - Amanda en Sebastiaan

Huwelijksbootje


Na het maken van de foto’s stapte het bruidspaar letterlijk in het ‘huwelijksbootje’ bij de Bemuurde Weerd aan de Oude Gracht. Daar voeren we richting de huwelijksceremonie die in de Domtoren plaats zou vinden. De oranje details zoals onder andere het strikje, de schoenen en de bloemen gaven de dag een wat koninklijk karakter. Amanda en Sebastiaan leken zelf ook wel een koningspaar in hun prachtige zetels. De kroonluchter en andere kaarsen in de zaal zorgden voor extra sfeer, net als de zangeres met haar prachtige stem en nummers. Het klopte allemaal!

Hieronder zie je een impressie van de beelden die we gemaakt hebben of klik hier om verder te lezen.

Trouwen Winkel van Sinkel Utrecht
Trouwfotografie in Utrecht
Bruidegom herfst Utrecht
Bruidsfotografie Utrecht in de Winkel van Sinkel
Trouwen in Utrecht kloostertuinen
trouwen in de Dom in Utrecht
trouwen in Utrecht bij de Dom
De Dom in Utrecht groepsfoto bruiloft
Bruidsfotografie Utrecht in de Winkel van Sinkel
Bruidsfotografie Utrecht in de Winkel van Sinkel
Bruidsfotografie Utrecht in de Winkel van Sinkel
Bruidsfotografie Utrecht in de Winkel van Sinkel

Bruidsfotografie Utrecht in de Winkel van Sinkel.

Na de ceremonie vertrokken we gezamenlijk naar de Winkel van Sinkel in het hartje van Utrecht. Daar mocht Sebastiaan, zoals een echte koninklijke heer betaamd, de champagne sabreren. De Winkel van Sinkel Utrecht staat bekend om zijn monumentale grootse chique beleving. Tot 21.00 uur was er een geweldig diner en genoot het bruidspaar met hun gasten van de speeches en hilarische momenten bij het ophalen van herinneringen van vroeger. Tijdens het diner hebben wij de Same Day Edit gemaakt en alles stond klaar voordat de eerste gasten binnen kwamen. Heerlijk om op dezelfde dag het bruidspaar en hun gasten alvast een voorproef te geven. Natuurlijk maakten we nog beelden van de openingsdans en de vele swingende gasten, wat een gaaf feest!! Tot in de late uurtjes gingen ze door en het bleef nog lang onrustig in de Winkel van Sinkel. Voldaan gingen we weer naar huis. Wat hebben we toch een geweldig beroep!

Ben je ook nieuwsgierig naar meer van onze foto’s? Kijk Neem vrijblijvend contact op om eens te bladeren in onze handgemaakte Italiaanse albums.