Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Trouwfilm van jullie bruiloft!

Trouwfilm van jullie bruiloft!

Trouw film bruiloft – De grote dag van Marjolein en Jan was niet alleen spannend voor hen, maar ook voor ons. Wij beleefden een premiere; we hebben voor het eerst een huwelijk gefilmd! Onze eerste trouwfilm van een bruiloft hebben we gemaakt bij het prachtige kasteel in Baarn en wat is het waanzinnig om naast bruidsfotografie nu ook een trouwfilm te mogen maken!

Update: Dit was in 2016, ben je benieuwd wat wij nu maken? Kijk op onze speciale Trouwfilm pagina.

Trouwfilm Marjolein en Jan - Kasteel Hooge Vuursche

Met jou kan ik de wereld aan

‘Met jou kan ik de wereld aan’ sprak een stralende Jan in zijn trouwbelofte in Kasteel de Hooge Vuursche. En Marjolein vertelde op haar beurt over haar eerste ontmoeting met Jan. ‘Je zei dat je met mij zou gaan trouwen. Wat ben ik blij dat je gelijk hebt gekregen.’ Deze prachtige woorden konden we vastleggen, in deze prachtige trouwfilm op de bruiloft van Jan en Marjolein. Met bewegende beelden komt de grote dag nóg meer tot leven. En een trouwfilm zorgt er ook voor dat je de beelden later nog meer kunt ‘voelen’ en beleven.

film bruiloft - trouwfilm

Voor de eerste keer een bruiloft film én trouwfotografie

Het mooie bruidspaar trouwde begin 2016 in Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn in aanwezigheid van familie en vrienden van over de hele wereld, een groot internationaal gezelschap. En wij waren erbij om mooie beelden te maken en bijzondere momenten vast te leggen voor een prachtig album, maar ook voor op TV. De zus van Jan begeleidde de ceremonie in Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn. Geen onbekend terrein voor ons; een heerlijke locatie om te werken. Ook waren er prachtige speeches van de ouders en twee vrienden verzorgen het muzikale stuk. Na de persoonlijke trouwbeloftes werd de bruidstaart aangesneden en de champagne ontkurkt. Ook was er een diner met aansluitend een knalfeest. En wat is het voor ons als beeldmakers een feest om nu ook een trouwfilm van de hele dag te kunnen maken!

Aangezien we voor dit bruidspaar zowel trouwfilm als ook trouwfotografie mochten verzorgen zie je hieronder ook een Same Day Edit slideshow, een eerste indruk van ons werk wat we al op jullie trouwdag presenteren op een groot scherm!

Trouwfotografie Kasteel de Hooge Vuursche, de bruiloft van Marjolein en Jan

Buitenland

Inmiddels is het bruidspaar naar Australie vertrokken. Ook waren er veel gasten uit Singapore, Amerika, India, Spanje, Italie, Oostenrijk bij. Het bruidspaar is internationaal opgegroeid en woonde in veel verschillende landen. Vandaar dat zij een origineel handbeschilderde wereldbol als receptieboek hadden. En het bruidspaar had opvallend veel aan styling gedaan. Met besneeuwde dennenappels, bloemen, sneeuwvlokjes en waxinelichtjes was het kasteel met een prachtige wintersfeer gedecoreerd.

Beeldmakers zijn wij in hart en nieren! Wij zijn tevreden met het resultaat van onze eerste trouwfilm en nog belangrijker; het bruidspaar vond hun eigen trouwfilm geweldig! En daar doen we het voor! Jan en Marjolein, veel geluk samen aan de andere kant van de wereld!!

film bruiloft - trouwfilm

Mogelijkheden film bruiloft

Prachtige momentopnamen komen tot leven in de filmische clip of video. Het bruidspaar kan hun eigen trouwbelofte terugzien én horen! Het geluid, beeldopnames, editing, muziek en stijl zijn van hoge kwaliteit en in dezelfde stijl als de fotografie. We werken met een vast team van proifessionele beeldmakers die ruime ervaring hebben in het maken van films en bekend zijn met de trouwbranche. Doordat wij de volledige multimediaproductie in eigen beheer hebben kunnen wij volledig maatwerk leveren en werken we optimaal samen om jullie dag zo mooi mogelijk vast te leggen.

Heb je interesse in trouwfotografie én een trouwfilm? Neem dan direct contact met ons op!

Neem contact op