Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Trouwfotografie Amersfoort en Soesterduinen

Trouwfotografie Amersfoort en Soesterduinen

Trouwfotografie Amersfoort en Soesterduinen

Het huwelijk van Karel van de Graaf en Adrianne

“When the rain is blowing in your face,
and the whole world is on your case,
I could offer you a warm embrace
to make you feel my love”

Je hebt bruidsparen die al na 1 jaar met elkaar in het huwelijksbootje stappen, maar er zijn ook stellen die elkaar na 24 jaar alsnog het JA-woord geven. Voormalig tv- en radiopresentator Karel van de Graaf stapte na jarenlang samengewoond te hebben in het huwelijk met zijn Adrianne.

In het Algemeen Dagblad van 24 november werd er uitgebreid stilgestaan bij hun huwelijk. “Waarom we trouwden na 24 jaar samen te zijn? Omdat ik geen argumenten meer had om niet te trouwen”, aldus Karel in het artikel. Elk jaar vroeg Adrianne wanneer ze nu eindelijk zouden gaan trouwen. En toen ze gestopt was met ‘zeuren’ vroeg Karel haar heel romantisch op haar 50e verjaardag!

Trouwfotografie Amersfoort en Soesterduinen

Het was eind oktober 2015 dat wij de voor Karel en Adrianne de trouwfotografie mochten verzorgen, we zijn begonnen in Amersfoort met een kort bezoek aan de Soesterduinen omdat we daar bos als decor konden gebruiken wat in dezelfde kleurstelling zou zijn als de unieke handgemaakte jurk van Adrianne. Samen met het bruidspaar gingen we naar het St. Pieters en Bloklands Gasthuis in Amersfoort. Wat een mooi emotioneel moment toen Adrianne aan de hand van haar 84-jarige vader binnenkwam! Prachtig dat hij erbij kon zijn! Karel werd weggegeven door zijn zoon uit zijn eerste huwelijk en er waren in totaal ruim 150 mensen bij de ceremonie aanwezig waaronder vele bekende Nederlanders. Oud-burgemeester van Amersfoort, mevrouw van Vliet-Kuiper had de nobele taak op zich genomen om dit echtpaar te trouwen. Het verliefde paar beloofde elkaar na 24 jaar samenwonen nog veel meer jaren trouw en zij deden dat door middel van een eigen emotionele trouwbelofte. Adriannes zus speechte evenals een goede vriend. Daarna werd er getoast op het getrouwde stel!

Terwijl wij de laatste hand legden aan de Same Day Edit gingen alle gasten aan tafel bij Flehite. Een kunsthistorisch museum in Amersfoort waarvan Karel voorzitter is. Een prachtige locatie waar normaal gesproken nooit gedineerd kan worden. De catering werd verzorgd door Bloks (Michelin ster catering) en was subliem. Tussen het voor en hoofdgerecht werd onze Same Day Edit vertoond op een meters groot scherm waar de nodige tranen vloeide bij het zien van de eerste beelden en een daverend applaus volgde als afsluiter.

Wij konden weer terugkijken op een geweldige dag met waanzinnige beelden, bijzonder veel emotie en een fantastische dag met hele lieve mensen.

Lieve Karel en Adrianne, wij wensen jullie alle geluk van de wereld toe!

Trouwfotografie Amersfoort, de bruiloft van Karel van de Graaf en Adrianne

 

Meer informatie over onze fotografie?
Neem contact op