Meteen naar de inhoud
Home » Blogpost » Winnaar Wedisson Award!

Winnaar Wedisson Award!

Winnaar Wedisson Award!

Wat een leuk nieuws!! We hebben voor de eerste keer meegedaan met deze internationale bruidsfotografie wedstrijd en zijn direct als winnaar uitgeroepen! De Wedisson Award is een internationale bruidsfotografie wedstrijd die alleen het allerbeste werk van de top fotografen van over de hele wereld onderscheidt door het uitreiken van de award. Van alle inzendingen haalt slechts 5% het tot de top.

Om als winnaar uitgeroepen te worden voelt dan ook heel speciaal, wij trekken de champagne open!!

Winnaar Wedisson Award!

Meer informatie over de award vind je op: www.wedisson.com

Het verhaal achter de foto:

Dit korte moment vertegenwoordigt eigenlijk het gevoel van de hele bruiloft! Het bruidspaar was waanzinnig, we hebben zoveel lol gehad! Ze zijn getrouwd in Puglia, een gebied in zuid Italië.
Het Nederlandse stel had besloten om een weddingplanner (Jacqueline Veldkamp) in te huren en wij hebben intensief samengewerkt om de planning zo te krijgen dat we precies die foto’s konden maken die het bruidspaar zo graag wilde. We hebben de foto sessie vlak voor zonsondergang gepland, dat is echt de allerbeste tijd van de dag.

Wij zijn altijd op zoek naar echte emotie en dit kleine momentje laat precies zien hoe zij zich voelden, stapel verliefd. Ik houd van dit beeld!

Winnaar Wedisson Award!

Zou je het leuk vinden om meer te zien van deze fantastische bruiloft in Italië? Of hebben jullie misschien plannen om te trouwen in het buitenland? Naast de supergave bruiloften die wij in Nederland mogen fotograferen vliegen wij enkele keren per jaar naar waanzinnige bestemmingen over de hele wereld om bruiloften vast te leggen. Spreekt onze fotografie jullie aan? Wacht dan niet te lang en neem contact op voor informatie over beschikbaarheid. We ontvangen jullie graag voor een nadere kennismaking!

Neem contact op