Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Trouwfotografie Boerderij Mereveld Utrecht – de bruiloft van Wouter en Tessa

Trouwfotografie Boerderij Mereveld Utrecht – de bruiloft van Wouter en Tessa

Voor Wouter en Tessa waren wij in het voorjaar van 2015 aanwezig voor de trouwfotografie op Boerderij Mereveld Utrecht.

De bruiloft van Wouter en Tessa

‘Zij is de zon op mijn huid en de regen
Wind mee en wind tegen
Zij zit in alles voor mij
Zij maakt me blij…’

Op zaterdag 2 mei 2015 was er geen wolkje aan de lucht en kuste de zon de bruid al vroeg wakker. Samen gingen Wouter en Tessa naar het Wilhelminapark om daar hun liefde vast te laten leggen op beeld. Voor mij als fotograaf een genot om met zo’n stralend koppel te mogen werken. Alles klopte. Haar jurk, zijn pak, de zon, de natuur. De omgeving dat gewoon doorging, terwijl Wouter en Tessa alleen maar oog hadden voor elkaar. De liefde spatte ervan af!

Boerderij Mereveld Utrecht

Na de fotoshoot haastte het stel zich naar boerderij Mereveld Utrecht. Daar stonden alle aanwezigen klaar om het bruidspaar groots te onthalen. De historische uitstraling en de landelijke ligging van boerderij Mereveld zorgde mede voor meer fantastische plaatjes.

Persoonlijke tintjes

Het huwelijk had meerdere persoonlijke tintjes die dag op boerderij Mereveld Utrecht. De moeder van Wouter was ambtenaar van burgerlijke stand en kon zodoende veel vertellen over het geluk van haar zoon en schoondochter. Hun nichtje strooide bloemetjes en Tessa werd weggegeven door haar eigen vader. Details die een huwelijksdag nog specialer maken.
Bruidsfotografie Utrecht - Mereveld

Herinnering voor later!

Na de ceremonie was er een gigantische bruidstaart en cava om de liefde te vieren. Uiteraard weer los met de camera om alles vast te leggen. Er werd een groepsfoto gemaakt met familieleden en vrienden.De receptie die volgde op boerderij Mereveld Utrecht was heerlijk ontspannen. Er werd veel gelachen, gedronken en gegeten. Iedereen genoot zichtbaar en ook dat is terug te zien op film en foto’s.

Tot in de late uurtjes ging het feest los en ging ik moe en voldaan weer richting huis om te werken aan een onvergetelijke herinnering voor later. Wat blijft de liefde toch mooi!

Neem contact op