Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Opnieuw Winnaar Master of Dutch Wedding Photographers award

Opnieuw Winnaar Master of Dutch Wedding Photographers award

Opnieuw winnaar Master of Dutch Wedding Photographers award

Yes! Opnieuw zijn we verkozen tot winnaar Master of Dutch Wedding Photographers award! Al vele malen hebben we prachtige prijzen gewonnen met het werk wat wij maken en het geeft ons iedere keer weer een boost wanneer onze foto’s bekroond worden met een bijzondere award.

Winnaar Master of Dutch Wedding Photographers award

Zoals dit beeld. Soms is alles goed. De sfeer, de locatie, het moment en het licht…

Hoe maken wij dit soort beelden?

Voordat wij op de ontspanknop drukken is de foto eigenlijk al gemaakt in ons hoofd. Wanneer wij ergens rondlopen en kijken zien wij zoveel opties voor een mooi beeld. De techniek gaat als vanzelf, we zoeken naar mooi licht en het is dan alleen nog wachten op het juiste moment.

Dat we regelmatig een onderscheiding in ontvangst mogen nemen zijn we bijzonder blij mee en het bevestigt dat wij werk maken wat aanspreekt en bijzonder is. Anders dan standaard en dat zijn we graag. We gaan altijd net verder en willen onze bruidsparen blijven verrassen met onze services en mogelijkheden.

Zelf in zo’n foto?

Trouwen jullie in Nederland? Of zijn jullie al getrouwd? Dan lijkt het onmogelijk om dit soort foto’s te kunnen hebben van jullie in trouwkleding, maar dat is niet het geval. Eén keer per jaar reizen wij naar een mooie bestemming in Europa en ontvangen daar allerlei bruidsparen die na de trouwdag nog een keer in de make-up en trouwkleding stappen voor een waanzinnig toffe shoot. Dit is meestal een shoot die begint aan het eind van de middag tot de zon ondergaat.

Spreekt dit jullie aan? Neem dan eventjes contact op want ook in 2017 gaan we kort na de zomer weer naar een hele toffe locatie!

Neem contact op