Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Bruidsfotografie Eemnes Het Dikke Torentje en de zandduinen van Laren

Bruidsfotografie Eemnes Het Dikke Torentje en de zandduinen van Laren

Bruidsfotografie Eemnes Het Dikke Torentje en de zandduinen van Laren

De dag begint in Eemnes, bij Wendy’s ouderlijk huis. In de tuin een prachtig bloemenhart speciaal geplant voor de trouwdag. Met de rode loper en ballonnen al direct een warm welkom. Wendy heeft er zin in!  De al aanwezige familie ook en het weer laat niets te wensen over. Sieraden, schoenen en natuurlijk dé jurk zijn de eerste foto’s van vandaag, gevolgd door haar en make-up van Wendy en haar neefje en nichtje. Heerlijk die kids! Als Wendy er helemaal klaar voor is, arriveert Thomas in een stoere oranje Mini Cooper S volledig versierd met prachtige bloemen. Onder toeziend oog van de familie, wacht hij aan het einde van de rode loper tot zijn bruid hem komt begroeten. Wow, een prachtig stel!

Voor de fotoshoot vertrekken we richting de duinen bij Eemnes, maar… Oh nee, Thomas is uit zijn broek gescheurd! Met een snel gefixte broek scheuren we even later gelukkig alsnog richting shootlocatie. Dit is toch veel mooier dan een kantoorbaan? I Love it!

Bruidsfotografie Eemnes bij Het Dikke Torentje

Alsof we alle tijd hebben, is dit echt even een moment alleen voor het bruidspaar. En wat een mooie omgeving, zeker met die dreigende wolken. Het bankje van opa & oma slaan we niet over; er mag gezoend worden!

Na de shoot haalt Thomas de koets op. Met zijn bruid gaat hij vervolgens op weg naar Het Dikke Torentje, de trouwlocatie. Recent prachtig gerenoveerd en super sfeervol. Een grote groep naasten en een erehaag van brandweercollega’s wachten hen op. De ceremonie, op speciaal verzoek uitgevoerd door de burgemeester van Eemnes is persoonlijk en luchtig. Helemaal passend bij dit bruidspaar. Na het overtuigende jawoord snijden ze buiten in de tent de overheerlijke taart aan.
Ze genieten zichtbaar met Cava en felicitaties van iedereen. Tijdens de borrel worden de groepsfoto’s gemaakt. Natuurlijk ook een paar serieuze, maar niet te… Wat een gezelligheid!

Het bruidspaar en alle daggasten genieten vervolgens van het diner, aan een prachtig gedecoreerde tafel. Wij vertrekken alvast naar De Kooi in Bunschoten-Spakenburg, de feestlocatie van die avond. Waar Bas de Same Day Edit maakt. Deze film met ruim 100 foto’s draait al wanneer de eerste gasten binnenkomen, alsof iedereen er de hele dag bij was. Het feest kan losbarsten! En wat een heerlijk gezellige dag weer!!